tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+22
Pula
+21
Rijeka
+20
Zadar
+21
Split
+21
Dubrovnik
+20

MAŠTA MOŽE SVAŠTA

Možete li vjerovati da je ovaj stan nekad bio tvornica?

Stan će se nesumnjivo svidjeti umjetničkim dušama i svima onima koji vole netipično uređenje doma

Datum objave:
1.8.2012 7:48

Zadnja izmjena:
1.8.2012 9:27

Samo čovjek s vizijom i maštom mogao je hladni industrijski prostor pretvoriti u topli i neobični stan u potkrovlju koji je smješten u Londonu. Osnovni materijali koji dominiraju prostorom su drvo i beton. Dva naizgled nespojiva materijala čine zapravo savršenu ravnotežu.

Stan će se nesumnjivo svidjeti umjetničkim dušama i svima onima koji vole netipično uređenje doma. Ostaci tvornice koja je nekada djelovala u tom prostoru donekle se vide i osjete, ali samo toliko da pridonesu neuobičajenoj atmosferi koja vlada u stanu.

Poseban pozornost u stanu posvećena je knjigama i slikama, pa zato i zauzimaju gotovo 'počasna' mjesta u prostoru. Udobni kauči i poneki detalj potpuno su suprotni grubim stropovima, ali baš ta nespojiva kombinacija stanu daje poseban šarm. Pogledajte našu fotogaleriju te se i sami u to uvjerite.

204997,198143,194369,179992

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr