U VELIKOM STILU

Evo u kakvoj će kući Mariah Carey provesti ljeto

10.07.2012 u 09:21

Bionic
Reading

Neke su obitelji sretne kad iznajme skromnu vikendicu za ljetovanje, no Mariah Carey i Nick Cannon mogu si priuštiti vilu u Hamptonsu čije iznajmljivanje mjesečno plaćaju 150.000 dolara. U njoj će ljeto provesti sa svojim jednogodišnjim blizancima, ali i pet terijera koje pjevačica obožava

Slavni će par sa svojim jednogodišnjim blizancima Moroccom i Monroe provesti ostatak ljeta u vili u ljetovalištu na Istočnoj obali. Vila ima šest spavaćih soba i šest i pol kupaonica, a u raskošnom vrtu ima čak i svoj potok.

Marocco i Monroe će se moći satima zabavljati u privatnom kinu u sklopu vile, a Nick i Mariah će moći piti birana vina iz bogatog vinskog podruma.

S neiskusnim će se roditeljima u vilu preseliti i osoblje u kojem je čak devet dadilja, a u prostranim vrtovima uživat će i psi slavne pjevačice. Mariah ima čak pet Jack Russell terijera koji su, kako se pisalo, imali svoju sobu u bolnici gdje je Mariah rodila blizance te su navodno bili i na terapiji kako bi se mogli pripremiti za dolazak beba.
'Unajmili smo gotovo cijelu bolnicu', rekao je tada Nick za stranicu SheKnows.

'Bilo je to bolničko krilo Mariah. Imali smo sedam soba. Moja mama je imala sobu, psi su imali sobu. Cijeli je događaj bio još ljepši jer je naša obitelj bila zajedno.' Nick se ipak prevario vjerujući da će nakon dolaska beba psi biti premješteni iz kuće. 'Moja žena voli pse, ali sada imamo djecu pa je psima mjesto u dvorištu', govorio je u to vrijeme.
Mariah je početka ljeta provela u studiju snimajući novi album, piše Daily Mail.

202097 ,199127 ,197648,195129