Obitelj i dom FOTOSOFIA 7

Chris Pfeiffer Moto Show

  • Autor: tportal.hr
  • 9.7.2012 11:50:07
  • 9.7.2012 10:14:08

U sklopu Fotosofije, besplatnog fotoseminara koji se pod stručnim vodstvom Damira Hoyke održao od 24. lipnja do 1. srpnja u Termama Tuhelj, gostovao je Red Bullov šampion stuntridinga Chris Pfeiffer.

Red Bull, dugogodišnji partner i prijatelj Fotosofije, ove je godine oduševio seminariste osiguravši im kao modela za snimanje akcijske fotografije ni manje ni više nego četverostrukog svjetskog prvaka u stuntridingu. Chris je svojom jednostavnošću i srdačnošću smjesta osvojio sve prisutne među kojima su se našli i seminaristi prošlih Fotosofia i Fotosofia Weekend seminara, te niz gostiju žednih vidjeti zapanjujuće akrobacije iz blizine iz kakve ih inače nemaju prilike doživjeti. Nepogrešivi Chris je tako svoje stuntove izvodio na svega nekoliko metara od publike, a seminaristi za čije je fotografije pozirao su sa zastalim dahom imali prilike fotografirati jureći motor težak dvjesto kila sa svega nekoliko desetaka centimetara.

'Mogla bih vrištati od bijesa što sam umjesto 'širca' na fotoaparatu imala teleobjektiv u trenu kad sam sjedila, a Chris je na pedesetak centimetara počeo na prednjem kotaču kružiti oko mene.' rekla nam je kroz smijeh Petra Vukoša, seminaristica iz Rijeke.

Niti Hoyka nije ostao bez svoje doze adrenalina, jer ga je Chris zamolio da mu pomogne u realizaciji stunt trika koji je osmislio na licu mjesta inspiriran činjenicom da vozi po košarkaškom igralištu. Hoyka je tako pridržavao loptu dok je Chris kružeći ispred njega na manje od metra hvatao potreban balans, preuzeo loptu i vozeći na zadnjem kotaču zabio koš.

Chris nam je povjerio da će ovaj novi stunt nazvati Fotosofia, a koliko su mu se fotosofi dopali možemo vidjeti na fotografiji 'Poljubac'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više