tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+10
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+11
Split
+13
Dubrovnik
+14

KOME VILE, A KOME STANOVI

Kako će Tom i Katie podijeliti imovinu

Tom Cruise i Katie Holmes nisu se razlikovali od svojih holivudskih kolega kad su nekretnine u pitanju te su u pet godina sagradili pravo carstvo

Datum objave:
6.7.2012 9:23

Zadnja izmjena:
6.7.2012 10:15

Dok kreće brakorazvodna parnica i borba za skrbništvo nad kćerkicom Suri, ostaje i pitanje tko će dobiti koju kuću.

Kako piše Daily Mail, prema predbračnom ugovoru Katie bi trebala dobiti vilu na Beverly Hillsu vrijednu 35 milijuna dolara, a Tom ju je kupio u travnju 2007. godine.

Katie bi mogla dobiti još koju kuću, jer imaju nekretninu na Manhattanu vrijednu 15 milijuna dolara i još jednu kuću u holivudskim brdima za 9,8 milijuna dolara. Uz to imaju i dva imanja, jedno u Coloradu, a drugo u Montecitu u Kaliforniji. Nagađa se da će glumica dobiti nekretninu u Montecitu.
Katie je s kćerkicom Suri trenutačno u stanu u New Yorku, a i ta je selidba bila dio tihog plana da pobjegne od Toma. Stan ima 12 prostorija i nešto manje od 400 metara kvadratnih. Prepun je fotografija Roberta Mapplethorpea, slika te umjetnina koje su potekle iz antičkog Rima i Grčke.

Katein otac Martin Holmes, koji je pomogao kćeri da očisti i pripremi novi stan, otpustio je velik broj ljudi oko nje i potom je predala zahtjev za razvod. Najam stana navodno košta 12 tisuća dolara mjesečno.

199105,198823,198823,197768

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr