tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+15
Pula
+13
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+16
Dubrovnik
+18

Avantura

Nova Ogopogo poklon-kutija za atraktivnu i aktivnu zabavu

Tvrtka Ogopogo predstavlja novu poklon-kutiju Avantura u kojoj se nalazi više od 30 različitih zabavnih aktivnosti. Romantična vožnja zaprežnim kolima Likom, squash ili kajaking Limskim kanalom, tečaj plesa, aqua-aerobic ili jahanje samo su neke od novih uzbudljivih ponuda

Datum objave:
5.7.2012 11:00

Zadnja izmjena:
5.7.2012 13:57

Vezane teme

Ogopogo poklon-kutiju Avantura, za jednu ili dvije osobe, moguće je kupiti na stranici www.ogopogo.hr, gdje se nalaze i ranije poklon-kutije: Aktivno dijete te Avantura i sport.

Vlasnik sam odabire jednu aktivnost unutar ponuđene teme, kao i vrijeme u kojem će u njoj uživati, a na neke od aktivnosti iz ponude može povesti prijatelja ili dragu osobu.
Nova poklon-kutija Avantura u svojoj bogatoj ponudi nudi ponešto i za one mirnijeg duha koji mogu odabrati opuštajuću jogu, dok je za one željne adrenalina tu uzbudljiv adrenalinski paket ili pak uvijek zabavni paintball. Avantura je poklon u kojem svatko može pronaći nešto za sebe, a nudi idealan spoj prirode, aktivnosti i kulture, što će sigurno oduševiti svakog sretnog vlasnika ove kutije.

Poklon-kutije Ogopogo olakšavaju darivanje, a garantiraju zabavu i ludi provod. Poklon-kutija Avantura za 1-2 osobe dostupna je na internetskoj stranici www.ogopogo.hr po cijeni od 299 kn.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr