tportal.hr

Zagreb
+23
Osijek
+27
Pula
+23
Rijeka
+22
Zadar
+27
Split
+28
Dubrovnik
+26

PROFINJENOST NA PLAŽI

Tko ne bi poželio odmor u ovakvoj kući?

Iako se na prvi pogled može učiniti da je kuća ukopana u zemlju, to je samo privid. Iz kuće se pruža neometan pogled na prirodne ljepote

Datum objave:
1.7.2012 7:00

Zadnja izmjena:
1.7.2012 10:20

Izgraditi lijepu kuću na plaži, a pritom ne nagrditi prirodni okoliš nije baš najjednostavnija stvar na svijetu. Ipak, to je pošlo za rukom studiju Turnbull Griffin Haesloop Architects koji je kuću na plažu u San Franciscu savršeno uklopio u njeno prirodno okruženje.


Iako se na prvi pogled može učiniti da je kuća ukopana u zemlju, to je samo privid. Iz kuće se pruža neometan pogled na prirodne ljepote te je, bez ikakve sumnje, pravi užitak živjeti u njoj. Unutarnjim prostorom dominiraju ravne i jednostavne linije koje stvaraju osjećaj profinjenosti.

Minimalizma se držalo i prilikom odabira namještaja koji, iako u bojama, zadržava određenu rezerviranost i profinjenost. Umjetničku crtu stanu daju kipovi postavljeni u hodniku kao detalji koji ukrašavaju dom. Sve u svemu, vjerujemo da mnogi mogu zamisliti kako žive u ovakvoj kući.

199637,200445,199626,198657

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr