tportal.hr

Zagreb
+21
Osijek
+20
Pula
+21
Rijeka
+20
Zadar
+22
Split
+24
Dubrovnik
+23

NAGRADNJAČA

Osvojite poklon pakete s Johnson's baby uljem

Naša koža je najveći ljudski organ koji nas čuva od ozljeda, no s godinama površinski sloj kože postaje sve tanji i gubi vlažnost te iz tog razloga je potrebno neprestano voditi brigu o koži. Koža sve pamti, a često nismo svjesni posljedica koje nose izlaganja suncu bez zaštite i njege te isušivanja kože u zimskim danima

Datum objave:
2.7.2012 10:00

Zadnja izmjena:
9.7.2012 13:42

Vezane teme

Johnson's baby ulje može se koristiti u raznoraznim situacijama no najčešći način primjene je za nježnu masažu nakon kupke vašeg djeteta kao i svaki puta kada uočite da vam je koža suha. Ovo ulje proizvedeno je za najosjetljiviji tip kože, a svestrana primjena razlog je što se nalazi u svakoj kupaonici. Dubinski hrani, njeguje i omekšava kožu, potiče cirkulaciju, štiti od isušivanja te svojim regenerativnim i hranjivim svojstvima postaje najbolji prijatelj svake kože. Svaka iritacija može se umiriti s Johnson's baby uljem, kao i omekšati svako zadebljanje kože.

Svako godišnje doba nosi nove izazove za našu kožu, a s godinama ti izazovi postaju sve teži ukoliko nemamo dobrog suputnika koji će nam pomoći da pobijedimo iritacije i alergije u proljeće, štetno izlaganje suncu za vrijeme ljetnih mjeseci, umornu kožu u jesen i nedostatku vlažnosti po zimi.

Trebamo biti svjesni da naša koža žudi za njegom, pri čemu je Johnson's baby ulje idealno rješenje. Tajna je u nanošenju ulja na mokru kožu netom poslije tuširanja jer tako koža zadržava do 10 puta više vlažnosti, nego mnogi drugi losioni na suhoj koži.

Tportal.hr i Johnson&Johnson vam poklanjaju tri poklon paketa proizvoda Johnsons's baby.

Nagradu su osvojili:

Roberta Ilić
Spomenka Katić
Božena Kolar


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr