NAGRADNJAČA

Osvojite poklon pakete s Johnson's baby uljem

02.07.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Naša koža je najveći ljudski organ koji nas čuva od ozljeda, no s godinama površinski sloj kože postaje sve tanji i gubi vlažnost te iz tog razloga je potrebno neprestano voditi brigu o koži. Koža sve pamti, a često nismo svjesni posljedica koje nose izlaganja suncu bez zaštite i njege te isušivanja kože u zimskim danima

Johnson's baby ulje može se koristiti u raznoraznim situacijama no najčešći način primjene je za nježnu masažu nakon kupke vašeg djeteta kao i svaki puta kada uočite da vam je koža suha. Ovo ulje proizvedeno je za najosjetljiviji tip kože, a svestrana primjena razlog je što se nalazi u svakoj kupaonici. Dubinski hrani, njeguje i omekšava kožu, potiče cirkulaciju, štiti od isušivanja te svojim regenerativnim i hranjivim svojstvima postaje najbolji prijatelj svake kože. Svaka iritacija može se umiriti s Johnson's baby uljem, kao i omekšati svako zadebljanje kože.

Svako godišnje doba nosi nove izazove za našu kožu, a s godinama ti izazovi postaju sve teži ukoliko nemamo dobrog suputnika koji će nam pomoći da pobijedimo iritacije i alergije u proljeće, štetno izlaganje suncu za vrijeme ljetnih mjeseci, umornu kožu u jesen i nedostatku vlažnosti po zimi.

Trebamo biti svjesni da naša koža žudi za njegom, pri čemu je Johnson's baby ulje idealno rješenje. Tajna je u nanošenju ulja na mokru kožu netom poslije tuširanja jer tako koža zadržava do 10 puta više vlažnosti, nego mnogi drugi losioni na suhoj koži.

Tportal.hr i Johnson&Johnson vam poklanjaju tri poklon paketa proizvoda Johnsons's baby.

Nagradu su osvojili:

Roberta Ilić
Spomenka Katić
Božena Kolar

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.