Obitelj i dom U TERMAMA TUHELJ

Počinje Fotosofia 7

  • Autor: tportal.hr
  • 20.6.2012 15:21:39
  • 20.6.2012 15:16:27

U nedjelju, 24. lipnja 2012. u Termama Tuhelj počinje sedma Fotosofia, besplatni sedmodnevni seminar za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke. Petnaest odabranih seminarista dolaze iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rusije i Slovenije.

Sedma Fotosofia, koja se ove godine održava pod generalnim pokroviteljstvom HTC-a i pokroviteljstvom kompanije Adobe, traje do 1. srpnja, a u programu se nalazi niz događanja na koja su dobrodošli svi zainteresirani. Ulaz na predavanja je slobodan.

Tako će u ponedjeljak 25. lipnja na predavanju Dejana Barića, stalnog suradnika informatičkog časopisa VIDI, zainteresirani moći čuti koje su najvažnije novosti u programu Adobe Photoshop CS6.

U utorak 26. lipnja će stručnjakinja za retoriku Mirela Španjol Marković govoriti o osnovnim pravilima verbalne i neverbalne komunikacije prilikom nastupa u medijima, a uvečer će se održati malonogometni revijalni celebrity turnir Fotosofia 7 na kojem sudjeluju ekipe Nova TV, RTL, HTV i celebrity ekipa 'Prijatelji Fotosofije' (za turnir se trebaju rezervirati besplatne ulaznice).

Znanstveno popularno predavanje o kvantnoj fizici u fotografiji u petak 29. lipnja održati će fizičar dr.sc. Davor Horvatić. Isti dan uvečer u Termama Tuhelj gostuje s moto showom za pamćenje četverostruki svjetski prvak u stuntridingu Red Bull streetbike freestyler Chris Pfeiffer.

U nedjelju 1. srpnja, posljednjeg dana seminara, otvara se izložba fotografija koje su seminaristi snimili na temu 'Art fotografija'.

Satnicu i detalje o događanjima i predavanjima zainteresirani mogu pročitati na www.fotosofia.info.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više