tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+14
Pula
+16
Rijeka
+20
Zadar
+17
Split
+18
Dubrovnik
+17

RAJ NA ZEMLJI

Tko ne bi poželio pobjeći u ovakvu vikendicu?

Smještena na samoj obali rijeke u brazilskoj Itapavi, ova vikendica pravo je mjesto iz snova. Osim mira, tišine i luksuznog uređenja, nudi i predivnu prirodu od koje zastaje dah

Datum objave:
26.6.2012 8:00

Zadnja izmjena:
26.6.2012 12:25

Maštovita arhitektura te potrebe ljudi odlično su spojene na obali rijeke u Itapavi u Brazilu. Kućica smještena uzduž zelene vode, čiji rad potpisuje brazilski studio Cadas Architecture, osim vanjskog jezera krasi i veliki unutrašnji bazen.

Zelenkasto jezero se nalazi uz sam rub kućice te odaje dojam kao da kuća pluta na vodi, cijeli spoj i kontrast s prirodom čine bajkovitu atmosferu. Vrlo jednostavno uređenog interijera cijeli prostor krase prirodne boje drva uz dodatak zelene. Prostranu lounge prostor zbog velikih prozora krasi predivan pogled i prozračnost, a visoki stropovi u potpunosti načinjeni od drveta pojačavaju dojam topline i pozitivne atmosfere.

Cijeli interijer opremljen je udobnim ležaljkama i sofama u prirodnim svijetlim tonovima, a poseban čar daje pregradni kameni zid. Cijeli dizajn ove vikendice je kao stvoren za kakve ljetne zabave ili pak za jednostavno opuštanje. Ovaj projekt pokazuje kako drvo, staklo, kamen i prirodno dnevno svjetlo u kombinaciji s raskošnim krajolikom mogu činiti neodoljivu kombinaciju.


200164,199639,199216,199105

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr