SLATKI GUŠTI

Slasni kolači i sladoledni kupovi već od 10 kuna

02.07.2012 u 14:48

Bionic
Reading

Bogata torta od čokolade ili osvježavajuća voćna? Sladoledni kup ili kremasti cheesecake? Izbor nije lak zar ne? A ako svemu dodamo i šalicu vrhunskog kapučina, izbor postaje nemoguća misija

Za sve ljubitelje slatkih zalogaja stižu dobre vijesti – vrijeme je za Slatke gušte. Ne birajte koju ćete slasticu probati jer od 1. do 15. srpnja manifestacija Slatki gušti vam ih donosi po super promotivnim cijenama. U ovom slatkom projektu sudjeluju najbolje slastičarnice u gradu. Amelie, The Cookie Factory, Čokolada, Millenium, Ivica i Marica, Šarlota i mnoge druge, svojim posjetiteljima ponudit će najfinije kolače, torte i sladoledne kupove.

Kako biste mogli uživati u slasticama, potrebno je posjetiti portal Dobravibra.hr gdje ćete pronaći ponude svih slastičarnica. Izaberite kolač i kavu, dva kolača ili sladoledni kup po promotivnim cijenama već od 10 kuna. Ispišite ponudu i predočite je u slastičarnici prilikom narudžbe.

Osim slatke ponude, Slatki gušti uključuju i projekcije poznatih filmskih naslova 8. srpnja u kinu Tuškanac, kao i izbor za Miss Cupcake. Uživajte u dugom toplom ljetu i zasladite se u nekoj od poznatih slastičarnica jer Slatki gušti dolaze u grad.