Obitelj i dom PRVE TRI SU JOŠ VAŽNIJE!

Golf turnirom prikupljeno 140.000 kuna za djecu

  • Autor: tportal.hr
  • 16.6.2012 17:00:29
  • 16.6.2012 16:39:54

Na humanitarnom turniru u golfu 'On the Green with UNICEF' u suradnji s Golf klubom Adriatic i Kempinski Hotelom Adriatic, na golf igralištu Adriatic u Savudriji prikupljeno je 140.000 kuna namjenjenih UNICEF-ovoj akciji 'Prve tri su još važnije!'

Pod stručnim vodstvom Tonija Kukoča, prvaka Hrvatske u golfu, domaćina i pokrovitelja turnira te istarskog župana Ivana Jakovčića, 68 igrača okupilo se u Savudriji kako bi zaigrali dobar golf, ali i prikupili donacije za djecu s teškoćama razvoju.

Golfere je na terenu dočekao Toni Kukoč, proslavljeni košarkaš i izbornik hrvatske golf reprezentacije s kojim su svi timovi imati prilike odigrati 18. polje.

'Drago mi je što smo se i ove godine okupili na sada već tradicionalnom golfu turniru, na kojemu radimo dobra djela za djecu', izjavio je Toni Kukoč.

'Na ovogodišnjem, trećem po redu golf turniru brojne su kompanije i golferi opet bili uz nas, i pokazali da imaju veliko srce. Sudjelovanjem tvrtki, ali i individualnih igrača, prikupili smo sredstva koja će nam pomoći da poboljšamo kvalitetu života najranjivije djece. Veliko hvala Golf klubu Adriatic koji je u cijelosti omogućio održavanje turnira, hotelu Kempinski Adriatic na potpori i Istarskoj županiji na partnerstvu i svima koji su pomogli za bolji život djece s teškoćama u razvoju', izjavila je Lora Vidović, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku.

U akciji 'Prve tri su još važnije!' koju UNICEF provodi od 2009. godine cilj je osigurati svim roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života. Dokazano je da stručna podrška u ranoj dobi može značajno poboljšati kvalitetu života djece s neurorazvojnim rizicima i teškoćama u odrasloj dobi. I upravo su zato prve tri još važnije, a donacije prikupljene na humanitarnom golf turniru 'On the green with UNICEF' bit će vrijedna potpora širenju modela rane intervencije u djetinjstvu kako bi pomoć bila dostupna svakom djetetu kojemu je potrebna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više