tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+13
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+16
Dubrovnik
+18

MOŽE LI LJEPŠE?

Savršena kuća za vruće ljetne dane

Ima li ljepšeg mjesta za ispijanje hladnih capirinha od ovog nevjerojatnog imanja na prekrasnom brazilskom otoku Ilhabela koje se nalazi 160 kilometara istočno od grada Sao Paola

Datum objave:
23.6.2012 8:00

Zadnja izmjena:
23.6.2012 13:46

Ima li ljepšeg mjesta za ispijanje hladnih capirinha od ovog nevjerojatnog imanja na prekrasnom brazilskom otoku Ilhabela koje se nalazi nekih 100 milja istočno od Sao Paola.

Ovu fantastičnu kuću dizajnirao je arhitekt Marcio Kogan, a savršen je primjer brazilskog minimalističkog stila. Kuća se nalazi u tropskoj šumi, a na imanju se nalazi i vrt za meditaciju.

Inspirirani željom da se relaksiraju i meditiraju u prirodi, vlasnici su u suradnji s poznatim brazilskim arhitektonskim studijem stvorili pravo remek-djelo.

Kuća ima pet spavaćih soba i šest kupaonica, a unutrašnji i vanjski prostor nenametljivo se isprepliću zahvaljujući različitim teksturama i materijalima. Na gornjem katu nalazi se paneli od bambusa koji kad se otvore pružaju savršen pogled na ocean, dok se u prizemlju veliki vanjski dnevni boravak prostire sve do infinity bazena i vrta za meditaciju.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr