ELEGANTNO I MODERNO

Crno-bijeli svijet u stanu iz snova

16.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Elegantno uređen stan u kojemu prevladavaju crna i bijela boja djeluje vrlo moderno, a dobrim uređenjem i planiranjem izbjegnut je hladan dojam koji crno-bijeli svijet inače stvara

Smješten u Zelenogradu, predjelu Moskve, ovaj elegantno dizajniran stan prostire se preko 200 četvornih metara, što je odličan prostor kako za kreativnu igru, tako i za stvaranje doma iz snova. Dizajneri Alexander i Polina Fedorova iz arhitektonskog studija Alexandra Fedorova ujedinili su snage kako bi stvorili fantastično uređenje interijera ovog luksuznog stana.

Veliki dnevni boravak s velikom kutnom garniturom čini odličan prostor za druženje, dok čisti prostor ravnih linija s okruglim bijelim stolom spaja dnevni boravak s kuhinjom. U drugom dijelu stana nalaze se dvije spavaće sobe i dvije kupaonice gdje svaka prostorija plijeni pažnju svojim jedinstvenim dizajnom. Dok se u gotovo svakom kutku stana odigrava neprekidna crno-bijela igra, jedino je dječja soba osvježena zelenom i žutom bojom, a posebno se ističe zeleni krevet neobičnoga oblika.

U stanu je odlično spojeno moderno uređenje i čista elegancija ravnih i čistih linija. Svi detalji u stanu su velikih dimenzija poput velikih ukrasnih vaza i lustera. Boravak je dodatno ukrašen bijelim nepravilnim pločama na zidu, a kuhinja se ističe potpunom skrivenošću aparata te izostankom zidnih elemenata.