tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+21
Pula
+18
Rijeka
+22
Zadar
+20
Split
+22
Dubrovnik
+20

PODRŠKA OLIMPIJCIMA

Globalni navijački pokret za sestre Zaninović i ostale olimpijce

Sestre Zaninović dio su globalne Visa kampanje koja u središte zbivanja postavlja navijače. Putem Facebook aplikacije* svi se mogu uključiti, poslati poruku podrške i osvojiti nagraduGlobalni navijački pokret za sestre Zaninović i ostale olimpijce

Datum objave:
15.6.2012 9:26

Zadnja izmjena:
18.6.2012 11:36

Vezane teme

Visa već 25 godina pruža sponzorsku podršku Olimpijskim igrama, a povodom igara u Londonu pozvali su cijeli svijet u globalni pokret podrške sportu i olimpijskom duhu.

Svatko može sudjelovati u ovom globalnom pokretu korištenjem Facebook aplikacije koja navijačima omogućuje da pošalju poruke bodrenja svojim omiljenim sportašima, državi ili sportu. Poruke podrške mogu se slati kao tekstualne poruke, a oni kreativniji mogu poslati i fotografiju ili čak video podrške.

Želeći nagraditi trud i širenje olimpijskog duha, Visa svaki tjedan najkreativnije navijače nagrađuje i prigodnim nagradama.

Pridružite se i vi globalnom navijačkom pokretu - kliknite na link

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr