TRENDI DIZAJN

Praktičan i efektan stan od 60 kvadrata

18.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ako se pitate kako stan od šezdesetak kvadrata urediti tako da djeluje prostrano, a opet vrlo efektno i moderno, odgovor bi mogao ponuditi ovaj stan smješten u štokholmskom predgrađu Vaningar

S površinom od 61 četvornog metra unutar kojih se nalazi spavaća soba, kupaonica, relativno prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te slatkim balkončićem, ovaj stan predstavlja odličan način življenja u gradu, gdje je funkcionalnost na prvome mjestu, a ni estetika nije zanemarena.

Odbacujući nepotrebne i suvišne detalje koji zauzimaju prijeko potreban prostor, u ovome stanu je uspješno spojena funkcionalnost sa jednostavnim dizajnom. Namještaj redom ravnih jednostavnih linija odlično se slaže s šarenim jastučićima, dojmljivim tepisima, ukrasnim paravanom i ponekom šarenom slikom.

Svaka prostorija je vrlo jednostavno namještena, s pokojim detaljem u upadljivoj boji, no najčešći ukras svake prostorije su lončanice i vaze s cvijećem koje cijeli stan čine svježim i prozračnim. Cvijeća ne manjka ni na balkonu koji čini pravu malu oazu iznad užurbane ulice.