U MORSKOM STILU

Pogledajte bajkovitu vilu u vlasništvu Jima Carreyja

14.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Poznati holivudski glumac i komičar Jim Carrey vlasnik je predivne i bajkovite vile u samom srcu Kalifornije, točnije u Malibuu, koju prodaje za 13,95 milijuna dolara, odnosno 84,77 milijuna kuna

Bajkovita vila nalazi se uz sam rub oceana te se proteže na prostranih 266 četvornih metara, a ima čak pet spavaćih soba te pet velikih i jednu manju kupaonicu. Uređena u pravom morskom stilu, kroz cijelu kuću se protežu plava i bijela boja čineći tako neodoljivi kontrast.

Sav namještaj u kući je prilično klasičan, ali nadopunjen kakvim neobičnim detaljem poput šarenih jastuka, suncokreta u vazi, šarenog okvira za televizor, ocrtanih stakala, rukohvata na stubištu te neobične drvene grane obojane u ljubičastu boju.

Najveći ukras u cijeloj kući je svakako lijepo uređena terasa koja je velikim staklenim stijenama spojena s interijerom, omogućujući tako neprekidno spajanje vanjskog i unutarnjeg prostora. Osim udobnih ležaljki i efektne staklene ograde, terasu krasi i jacuzzi. Nemoguće je i ne primijetiti bajkovitu spavaću sobu uređenu gotovo u potpunosti u bijelome s predivnim pogledom na ocean.