tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+21
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+18
Split
+21
Dubrovnik
+18

U MORSKOM STILU

Pogledajte bajkovitu vilu u vlasništvu Jima Carreyja

Poznati holivudski glumac i komičar Jim Carrey vlasnik je predivne i bajkovite vile u samom srcu Kalifornije, točnije u Malibuu, koju prodaje za 13,95 milijuna dolara, odnosno 84,77 milijuna kuna

Datum objave:
14.6.2012 8:00

Zadnja izmjena:
14.6.2012 9:25

Bajkovita vila nalazi se uz sam rub oceana te se proteže na prostranih 266 četvornih metara, a ima čak pet spavaćih soba te pet velikih i jednu manju kupaonicu. Uređena u pravom morskom stilu, kroz cijelu kuću se protežu plava i bijela boja čineći tako neodoljivi kontrast.

Sav namještaj u kući je prilično klasičan, ali nadopunjen kakvim neobičnim detaljem poput šarenih jastuka, suncokreta u vazi, šarenog okvira za televizor, ocrtanih stakala, rukohvata na stubištu te neobične drvene grane obojane u ljubičastu boju.

Najveći ukras u cijeloj kući je svakako lijepo uređena terasa koja je velikim staklenim stijenama spojena s interijerom, omogućujući tako neprekidno spajanje vanjskog i unutarnjeg prostora. Osim udobnih ležaljki i efektne staklene ograde, terasu krasi i jacuzzi. Nemoguće je i ne primijetiti bajkovitu spavaću sobu uređenu gotovo u potpunosti u bijelome s predivnim pogledom na ocean.199105,197648,198657,198057

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr