DOM SERIJSKOG UBOJICE

Luksuzna kuća u kojoj živi opaki Dexter

13.06.2012 u 10:38

Bionic
Reading

Holivudski glumac Michael C.Hall, koji se proslavio ulogom Dextera u istoimenoj seriji, odlučio je prodati svoj dom koji je donedavno dijelio sa sada već bivšom suprugom Jennifer Carpenter

Nakon što je u travnju 2008. godine za luksuznu kuću smještenu na obroncima Hollywood Hillsa izdvojio 1,75 milijuna dolara, odnosno 10,58 milijuna kuna, holivudski glumac Michael C.Hall, najpoznatiji po ulozi Dextera u istoimenoj seriji, odlučio se na prodaju svog doma za koji traži 1,99 milijuna dolara, odnosno nešto više od 12 milijuna kuna.

Moderni dom krasi pedantno čist interijer te eksterijer oštrih kutova i hladnih linija, baš onako kako bi se mogao opisati opsesivno-kompulzivan lik Dextera, serijskog ubojice, kojega tumači Michael C.Hall u istoimenoj seriji.

Prostranu i lijepo uređenu kuću Michael C.Hall dijelio je sa suprugom Jennifer Carpenter koja je u seriji 'Dexter' igrala ulogu njegove posvojene sestre. Par je u kući s četiri spavaće sobe i tri velike te dvije manje kupaonice proveo tri godine. U prosincu prošle godine su se odlučili rastati, a nekoliko mjeseci nakon te odluke Michael C.Hall je odlučio prodati njihov do tada zajednički dom.

Kuća se proteže na nešto manje od 330 četvornih metara i uređena je vrlo jednostavno, a opet efektno. Prevladavaju jednostavni komadi namještaja ravnih linija obogaćeni dodatkom raznih kontrastnih boja poput narančaste i smeđe. Najveći ukras u kući svakako su veliki prozori koji prostoru daju posebnu čar te pružaju divan pogled. Kuću okružuje i lijepo uređen vrt s bazenom, a interijer je obogaćen zanimljivim gredama koje krase strop.