tportal.hr

Zagreb
+23
Osijek
+25
Pula
+21
Rijeka
+22
Zadar
+21
Split
+25
Dubrovnik
+21

ODLIČNO UREĐENJE

Ne biste vjerovali da je ovo stan od 59 kvadrata

S afinitetom za fantastično i funkcionalno uređene prostore, arhitektonski studio Safaro oduševio je još jednim odlično smišljenim konceptom koji manji stan pretvara u prostran

Datum objave:
13.6.2012 8:00

Zadnja izmjena:
13.6.2012 9:27

Smješten stambenoj zgradi u Tel Avivu, ovaj stan rezultat je pomnog planiranja te nepoštivanja uobičajenih koncepata i rasporeda uređenja. Malo veći stan koji zauzima 59 četvornih metara nema nijedan kutak koji nije pomno iskorišten. Uklanjanjem neiskorištenog hodnika i ormara otvorena je mogućnost formiranja još jedne manje spavaće sobe odvojene od dnevnog boravka i kupaonice.

Svi zidovi, osim kuponskog i onog nosivog u sredini koji stan tematski dijeli na dva dijela, su srušeni, a kružni oblik stana omogućio je da stan djeluje prostrano. Jednostavan namještaj posve je funkcionalan te ne zauzima previše prostora, a posebnu atmosferu stanu daju veliki prozori. Pregradni zid odlično je iskorišten kao mjesto za ormare i kuhinju, a hodnik uz prozore kao radni kutak.


198657,198007,198057,198092

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr