NOGOMETNA GROZNICA

Kako ćeš dobiti dječji dres hrvatske repke

05.06.2012 u 14:18

Bionic
Reading

Sve bližim datumom početka Europskog nogometnog prvenstva raste napetost, a uzbuđenim navijačima koji vjerno skupljaju sličice Tisak je priredio posebno iznenađenje

Svakom donosiocu popunjenog službenog albumaEuro 2012. te popunjenog i isprintanog kupona dostupnog na Tiskovoj web-stranici na bilo koji kiosk Tiska, Tisak poklanja originalni dječji dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Povodom Europskog nogometnog prvenstva, na svim kioscima diljem Hrvatske od travnja je dostupno 560 originalnih sličica nogometaša iz 16 nogometnih reprezentacija. Jedinstveni kupon dostupan je putem Tiskove internetske stranice u razdoblju od 5. do 12. lipnja

Procedura je vrlo jednostavna. Popunjeni službeni album i isprintani kupon dostavljaju se na kiosk Tiska, a na istom se kiosku za par dana podiže originalni dječji dres hrvatske nogometne reprezentacije uz povrat popunjenog albuma.

Uspjeh ispunjenja službenog albuma i osvajanje originalnog dječjeg dresa izazvat će u svakome osjećaj pobjede te prenijeti pravi doživljaj natjecanja na nogometnom prvenstvu. Uzbuđenje, napetost i pobjeda na dohvat su ruke! Navijajte punim srcem i priključite se nogometnoj groznici Europskog prvenstva.