Obitelj i dom DUO PROTEKT ŠTEDNJA

Velik interes građana za novu jedinstvenu kombinaciju štednje i osiguranja od nezgode

  • Autor: tportal.hr
  • 1.6.2012 16:05:57
  • 1.6.2012 15:24:51

Od listopada prošle godine do danas klijenti Zagrebačke banke ugovorili su prvu milijardu kuna DUO PROTEKT štednje.

'Hrvatski građani prepoznali su dvostruku sigurnost koju im DUO PROTEKT pruža, kao prvi i jedini kombinirani model štednje i osiguranja na hrvatskom tržištu. Tome su svakako pridonijeli i Luka Šulić i Stjepan Hauser, 2 CELLOS, koji su od početka DUO PROTEKTA bili njegovi najbolji promotori', ovim je povodom komentar članice Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak.

DUO PROTEKT štednja
ponuđena je hrvatskim građanima u listopadu prošle godine, a u jednom potezu pruža dvostruku sigururnost kroz oročenu štednju i Allianzovu policu osiguranja od nezgode. Pogodnost DUO PROTEKT štednje jest u tome što se premija osiguranja plaća iz kamate na oročenu štednju tako da klijenti ne moraju brinuti o plaćanju premije, a jedinstvena prednost je što su korisnici osigurani od posljedica nezgode za cijelo vrijeme trajanja oročenja, uključujući i naknadu za posljedično bolničko liječenje. Istekom roka oročenja, štednja i polica osiguranja se automatski obnavljaju. Financijski učinak plaćanja premije osiguranja odgođen je do trenutka dospijeća štednje, a istekom štednje se raspolaže i s preostalim iznosom kamate.

Klijent sam može odabrati željeni model DUO PROTEKT štednje, kao i jedno od tri ponuđena pokrića osiguranja od nezgode. Također, prilikom ugovaranja DUO PROTEKT štednje osiguran je brz pristup osiguranju bez dodatnih provjera i medicinske dokumentacije U slučaju nastupa osiguranog slučaja ostvaruje se dodatna financijska potpora i dvostruka sigurnost – naknada iz osiguranja u visini oročene štednje te mogućnost raspolaganja cjelokupnim oročenim štednim ulogom. Ako zbog nesretnog slučaja dođe do potrebe za hospitalizacijom, osiguranje pokriva i dnevnu naknadu za bolničko liječenje od 20 EUR (148 kuna), 365 dana u kontinuitetu.

Štednja je oblik ulaganja koja je trajno prihvaćena od strane klijenata Zagrebačke banke pri čemu oročena štednja pokazuje kontinuirani rast. Ukupni depoziti građana u Zagrebačkoj banci u 2012. rastu sukladno tržišnim kretanjima i iznose 41 milijardu kuna. Sigurnost štednih uloga, izvjesnost ostvarenja kamate po isteku oročenja i povjerenje u Zagrebačku banku ono su što klijenti ističu kao najveću vrijednost Banke.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više