ROMANTIČNA BJELINA

Zavirite u dom Marijane Batinić

31.05.2012 u 11:29

Bionic
Reading

U novoj epizodi 'InDizajna' voditeljica Marijana Batinić pokazala je kako izgleda njezin dom, a dizajnerica Mirjana Mikulec preuredila joj je radnu sobu i pretvorila je u prostor za odmor u stilu shabby chic

U novoj epizodi 'InDizajna' vrata svog doma, uređenog u industrijskom chicu s crno-bijelim kombinacijama, otvorila je dizajnerica Kristine Duran

Većina je nas, na žalost, bakin stari namještaj već odavno bacila, što se nikada ne dogodi gošći Ivančici Kršek iz 'Makeover addicta' koja starom namještaju daje nov izgled. Upravo će nam ona, u rubrici 'Inspiracija i trendovi', pokazati kako od starog kofera za alat dobiti novu retro kutiju za šivaći pribor i još mnogo toga.

U stanu voditeljice Marijane Batinić dizajnerica Mirjana Mikulec renovirala je radnu sobu, odnosno sobu koja je više služila kao spremište te je pretvorila u prostor za odmor pomoću romantičnog shabby chica.

Kao šećer na kraju ovog nastavka dizajnerica Mirjana Mikulec pokazat će kako potkrovni stanovi dobivaju najviše svjetla i postaju najpoželjnije mjesto za stanovanje, ako se koriste krovni prozori.