tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+19
Pula
+21
Rijeka
+19
Zadar
+21
Split
+21
Dubrovnik
+21

ODLIČNE IDEJE

Stan od 50 kvadrata koji djeluje prostrano

Koliko dobra ideja prilikom uređenja stambenog prostora može značiti, odlično je prikazano u ovome stanu koji se jednostavnim zahvatima i preinakama iz nepoželjnog stana transformirao u stambeni prostor kakav možete poželjeti

Datum objave:
1.6.2012 8:00

Zadnja izmjena:
1.6.2012 8:55

Stan od 50-ak četvornih metara u Singapuru uz pomoć dizajnerskog iskustva tvrtke KNQ Associates i više nego uspješno transformiran je u raskošni jednosobni stan. Kombinacijom kontrastnih boja poput bijele i jarke svijetloplave te postavljanja ogledala na ključna mjesta postignut je efekt prostranosti, ali i prozračnosti.

Kako bi se prostor maksimalno iskoristio, dio ormara je podignut uvis, a prostor namijenjen kao spremište obložen je ravnim tankim vratima koja zauzimaju minimalno prostora. Svaki komad namještaja u stanu ciljano je biran kako bi savršeno služio svojoj svrsi, a da ne zauzima previše prostora.

Sve odreda vrlo moderan namještaj ravnih linija pretežito je svijetlih boja, a monotonija bliješteće lakirane bijele boje razbijana je plavo obojanim zidovima koji daju dozu šarolikosti i razigranosti. U 50-ak kvadrata osmišljen je i radni kut opremljen funkcionalnom sofom i radnim stolom, a spavaća soba za dvije osobe pregrađena je pokretnim ormarom.


196789,196647,195723,195913

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr