tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+17
Pula
+21
Rijeka
+20
Zadar
+18
Split
+19
Dubrovnik
+21

ŠARMANTAN I UGODAN

Može li stan u potkrovlju biti ljepši od ovog?

Već i površan pogled na fotografije stana u potkrovlju otkriva da je riječ o domu s dušom. Za to su zasigurno zaslužne prirodne boje koje dominiraju stanom, ali i prirodni materijali

Datum objave:
4.6.2012 7:31

Zadnja izmjena:
4.6.2012 7:31

Dvosobni stan smješten u švedskom gradu Östermalmu zrači neodoljivim šarmom za što je, dakako, zaslužno maštovito uređenje. Iako stan broji svega 49 kvadratnih metara i smješten je u potkrovlju, uređen je maštovito i s puno ukusa pa se može mjeriti i s puno većim rezidencijama.Već i površan pogled na fotografije stana u potkrovlju otkriva da je riječ o domu s dušom. Za to su zasigurno zaslužne prirodne boje koje dominiraju stanom, ali i prirodni materijali koji su prilagođeni tom šarmantnom životnom prostoru.

Zidovi obojeni u bijelo stvaraju dojam prostranosti, a drvene grede ublažavaju hladnoću bjeline te prostoru daju notu nostalgije i romantičnosti. U potpunoj suprotnosti s tim je tehnička oprema, ali i moderan stol u dnevnom boravku te kožni stolci. No napravljena je savršena ravnoteža pa je ukupni dojam stana vrlo ugodan, u što se možete i sami uvjeriti u našoj fotogaleriji.194579,193595,180525,157767

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr