SVE NA JEDNOM MJESTU

Klasično uređen stan kao stvoren za obitelj

02.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Smješten u Vannigaru, dijelu Stockholma, ovaj klasično uređen stan jednostavnog i funkcionalnog rasporeda predstavlja savršen obiteljski dom

S površinom od 80 kvadratnih metara, ovaj još jedan u nizu dobro uređenih švedskih stanova nudi četiri spavaće sobe, uključujući tri spavaće sobe, poprilično prostran dnevni boravak s kuhinjom i kupaonicom te terasu s pogledom na more.

Lišen je nepotrebnih detalja, prilikom uređenja ovoga stana željela se izbjeći natrpanost prostora, pa je tako u 80 kvadrata smješten samo najnužniji namještaj pretežito bijele boje ili pak boje pijeska koje su osvježene šarenim detaljima poput ukrasnih jastučića i tepiha.

U cijelom prostoru vlada strogo pravilo minimalizma, pa tako u stanu gotovo i da nema zavjesa i ostalih detalja dok je namještaj poprilično klasičan u funkcionalan. Sama kuhinja je ravnih neprekinutih linija, s blagovaonskim stolom spojena s dnevnim boravkom iz kojega se pruža predivan pogled na more.

Posebno se izdvaja duguljasta terasa koje se proteže dužinom stana te nudi mjesto za uživanje na svježem zraku u udobnim pletenim stolicama ukrašenim jastučićima.