tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+17
Pula
+20
Rijeka
+20
Zadar
+22
Split
+22
Dubrovnik
+22

TANGERINE MANDARINE

Otkrijte tajnu novog okusa Orangine

Poznati svjetski brand Orangina pod okriljem Obala Grupe d.o.o ove subote predstavio je novi okus, Orangina Tangerine Mandarine, kreiran upravo za našu mediteransku regiju. Svojim vjernim obožavateljima ali i onima koji će to tek postati, Orangina je uz promotivne cijene, degustacije, te atraktivne i upačatljive patrole, predtstavila novi okus, stvorivši malu oazu u srcu grada, na Cvjetnom trgu

Datum objave:
29.5.2012 11:00

Zadnja izmjena:
29.5.2012 13:25

Vezane teme

Svjetski poznati brand Orangina odlučio je nagraditi svoje vjerne korisnike diljem naše regije te u suradnji sa Obala Grupom d.o.o, po prvi puta proizvesti jedinstveni okus prilagođen upravo našem mediteranu.

Svjetska receptura poznatog prirodnog okusa mandarine i ovaj put oplemenjenjena je sa 12% posto pravoga voća agruma,pulpom voća, s niskim postotkom šećera i CO2, bez umjetnih aroma i boja te bez konzervansa, pravi je izbor za nadolazeće vruće ljetne dane.

Još daleke 1937. prvi put je predstavljena na sajmu u Marseillesu, i otad generacije i generacije uveseljava svojom lepezom okusa.

Prave naranče i prave mandarine, samo su dio strogo čuvane recepture vrhunskih tvorilaca poznatog nam branda. Prirodi okus prave mandarine u prepoznatljivoj bočici već čeka na vas.

Doživite harmoniju mirisa, boja i okusa u prepoznatljivoj bočici pod poznatim sloganom -'Original by nature'- Jedinstvena po prirodi. Protresite bočiu i osobodite prirodu koja je u bočicu stavljena samo zbog Vas. Uronite u čaroban, prirodan okus Orangine Tangerine Mandarine i izaberite svoje savršeno usvježenje za sve prilike.

Jedinstvena promocija na zagrebačku špicu privukla je mnogobrojne poklonike poznatog brand-a, i one koji će to tek postati. Ecija Ivušić i Esther Berišić, nova kraljica Hrvatske, samo su neke od poznatih koji su svoje jutro proveli okupani suncem uživajući u novom okusu Orangina Tangerine Mandarine.

Orangina patrole s novim voćnim okusom čekaju Vas ovo ljeto diljem Hrvatske, a svoju bočicu prirode i osvježenja možete poražiti u najbližem dućanu ili omiljenom kafiću.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr