PONUDA I CIJENE

Gdje ćete pronaći trendi namještaj za vrt ili terasu

29.05.2012 u 08:46

Bionic
Reading

Bez obzira na pljuskove i oblake koji sakrivaju sunce, temperature su dovoljno visoke da se može uživati na natkrivenoj terasi ili vrtu. Tražite li novu vrtnu garnituru ili planirate nadopuniti asortiman pojedinačnim komadima, pročitajte što nude naše trgovine

Stolicu ili fotelju za vrt prije kupnje obavezno isprobajte. Ona prije svega mora biti udobna, pa neka to bude glavni razlog kupnje osim odgovarajuće boje ili cijene. Stol birate prema mogućnostima, odnosno veličini prostora kojim raspolažete. Okrugli stolovi lakše se zaobilaze, a ako vam nisu dragi, probajte s duguljastim oblikom zaobljenih rubova. Imate li terasu ili vrt neobičnog oblika, razmislite o raspodjeli stolova i stolica u više kutaka koje za potrebe većih druženja možete spojiti. Uz stol i stolice, vrt ili terasu možete opremiti raznim ljuljačkama, ležaljkama ili foteljama.

Za raskošnu bijelu ležaljku koja se ujedno i ljulja, u Kiki ćete morati izdvojiti oko 3.600 kuna. Tamo možete pronaći i neobične pletene stolice po cijenama od 699 do 1.499 kuna. Viseća ležaljka zelene boje za jednu osobu, koja se montira u strop, u Mobelixu košta oko 80 kuna.

Mobelix je već stekao status trgovine namještaja s povoljnijim cijenama, pa tako mini garnitura od ratana s dvosjedom, stolićem i dvije fotelja košta oko 2.490 kuna. Volite li više bijelu boju, u Lesnini možete pronaći stol sa zaštitnim staklom po 799 i stolice po 299 kuna.

Emmezeta ima metalne stolice u raznim bojama za već od 119 kuna, a tražite li drvenu ležaljku za terasu ili vrt koja ima produžetak za noge, tamo je možete naći po cijeni od 599 kuna. Također imaju i veliki izbor garnitura i pojedinačnih elemenata od ratana, a bijela stolica iz kolekcije Sven košta 299 kuna.

Početkom ljeta Stipić Interart listi noviteta pridodaje još jedan specijalitet - španjolski brand Gandia Blasco poznat po namještaju za vanjsku upotrebu. Uz vrtne stolce i stolice, ležaljke, klupe, suncobrane i ljuljačke Gandia Blasco, lako možete urediti ljetne dnevne boravke - terase i okućnice te uživati u hladu svojeg novog najdražeg ljetnog komada namještaja. Asortiman Gandie Blasco možete potražiti u prodajnom salonu Stipić Interarta u Lučkom.

Ro Collection showrooma tvrtke Primat RD obogaćena je vrhunskim sjedećim garniturama za terase i vrtove talijanskog branda Talenti. Riječ je o garniturama Swell i Breez te jedinstvenoj stolici Ivana koje je dizajnirao Karim Rashid, jedan od najplodnijih dizajnera svoje generacije. S više od 3.000 dizajnerskih rješenja i više od 300 nagrada te angažmanima u preko 40 zemalja svijeta, Karim Rashid je nedvojbeno u kratkom roku postao istinska dizajnerska zvijezda.