Obitelj i dom NAJBIZARNIJA IMENA

Biste li nazvali dijete Sutra ili Budućnost?

  • Autor: tportal.hr
  • 26.5.2012 15:35:01
  • 26.5.2012 11:35:14

Jedna od najvećih web stranica koja se bavi istraživanjem i prikupljanjem dječjih imena, objavila je listu najbizarnijih u posljednjih godinu dana. Na vrhu se nalaze Tequila, Cougar i Moo

Nacionalni registar bogatiji je za 50 posto više imena nego što je to bio prije 25 godina pa stoga ne čudi da su i roditelji postali inventivniji. No neka imena koja se nalaze na listi spadaju u rubriku 'bizarno', objavila je stranica Nameberry.

Tequila, Cougar i Moo vode na popisu neobičnih imena, a slijedi ime Swayze (po glumcu Patricku Swayzeu) kako je prošle godine u SAD-u nazvano petero dječaka, a 14 djevojčica i 25 dječaka dobilo ime Wrigley, po stadionu u Chicagu.

Ime Tomorrow (Sutra) također se nalazi u registru, zajedno s Evening (Večer) i Future (Budućnost). 'Šest djevojčica koje se zovu Bunny (Zečice) možemo poručiti samo jedno: 'Pazite se, rekla je osnivačica stranice Pamela Redmond Satran.

Vjerojatno najbizarnije je ime Eh, kako je prošle godine nazvano 14 curica, ali sigurno neće biti lako ni šestorici dječaka koji su nazvani Penisimani. Ako će njihovo ime biti predmet šale u školi, sigurno neopaženo neće proći ni djeca nazvana Asser, Virgina, Peniel i Dearria.

Imena složena od više riječi također nisu iznimke i sve su češći trend. Tako se u registru imena može pronaći pet dječaka koji se zovu Kingsolomon, ali i Princewilliam, Princemichael, Sircharles i Marcjacob.

Najčudnija dječja imena:

Corleone
Cougar
Draper
Eh
Graceland
Kingsolomon
Moo
Notorious
Penisimani
Swayze
Tank
Tequila
Tomorrow
Wrigley

192077,112756,88305,163861
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više