IZ ELECTROLUXA

Inovativni usisivač za čišćenje vlakna i vlasi

24.05.2012 u 14:26

Bionic
Reading

Tvrtka Electrolux danas je u prostoru Schwarzkopf Professional ASK Akademije predstavila novi Ergorapido 2u1 usisivač s BrushRollClean™ tehnologijom. Jedinstvena tehnologija jednostavnim pritiskom na gumb, koji se nalazi na glavi četke, usisava vlakna i vlasi kose zapetljane u četki u spremnik za prašinu, pomoću malih nehrđajućih nožića

Istraživanja o navikama potrošača koja je provela tvrtka Electrolux pokazala su da ljudima kod usisavanja smetaju dlake kućnih ljubimaca i vlasi kose koje ostaju zapetljane u četki usisivača. Teško ih je odstraniti i smanjuju kvalitetu izvedbe čišćenja. Kako bi otklonili taj problem, razvijena je BrushRollClean™ tehnologija pomoću koje se zapetljane vlasi kose i vlakna uklanjaju u samo nekoliko sekundi.

'Ergorapido je najprodavaniji štapno baterijski usisivač u Europi. S novom tehnologijom dodatno smo poboljšali omiljeni usisivač koji odsada rješava neugodne probleme mnogih potrošača', izjavila je Blaženka Tolić iz Electroluxa demonstrirajući rad novog Ergorapido usisivača.

Ergorapido 2u1 usisivač s BrushRollClean™ tehnologijom dio je Electrolux Cordless Freedom obitelji. Bežični usisivač jednostavan je, lak i savršen za borbu protiv prljavštine. Ne zauzima mnogo mjesta, a zbog vrhunskog dizajna i načina punjena može biti postavljen na bilo koje mjesto u domu. Ciklonska centrifugalna tehnologija usisivanja odvaja čestice prašine od protoka zraka, kako se ne bi stvorila zapreka u filterima. Rasvjeta podova na četki dodatno olakšava čišćenje, a glava usisivača je fleksibilna, što olakšava rukovanje te obilaženje oko zapreka. Gumena traka na poleđini štapnog čistača pomaže pri odlaganju usisivača. Ergorapido nema vrećice, a čišćenje spremnika za prašinu moguće je bez odvajanja spremnika. Ručna odvojiva jedinica može se koristiti za čišćenje namještaja, stolova ili unutrašnjosti automobila. Baterija ima duži vijek trajanja i pruža duže vrijeme usisavanja, a LED pokazivač pokazuje vrijeme rada baterije do idućeg punjenja.

U akciji koja traje do 31. srpnja, kupnjom nekog od predstavljenih modela Ergorapido usisivača, Electrolux poklanja profesionalnu Schwarzkopf četku za kosu.

Electrolux Ergorapido 2u1 usisavači s BrushRollClean™ tehnologijom mogu se kupiti u Elux Storeu, Slavonska avenija 3, Zagreb.