Obitelj i dom DO 30. SVIBNJA

Uskoro ističe rok za prijavu na Fotosofia 7 FOTOmodel

  • Autor: tportal.hr
  • 24.5.2012 9:46:41
  • 24.5.2012 9:20:49

Fotoseminar Fotosofia i ove godine pruža priliku onima koji se bave modnim zanimanjima vezanima uz fotografiju da na jednodnevnom photosessionu u sklopu seminara besplatno nadograde znanje i iskustvo, dopune svoje book-ove fotografijama različitih fotografa, povežu se s dosadašnjim seminaristima te se uključe u cjelogodišnje Fotosofia aktivnosti.

Petnaest fotografa, polaznika seminara pod stručnim vodstvom Damira Hoyke, realizirat će modni photosession snimajući dvije djevojke i dva mladića, koji će biti odabrani na castingu 2. lipnja 2012. Predviđeni datum photosessiona u Termama Tuhelj je 28.6.2012., a odabrani modeli će imati snimanja s nekoliko fotografa od kojih će dobiti po 3 besplatne fotografije za svoj 'book' ili slične privatne potrebe.

Posebnim natječajem bit će odabrani i make-up artisti, stilisti, frizeri i modni dizajneri koji će dobiti priliku prisustvovati photosessionu kao izvođači, promatrači ili asistenti profesionalaca u navedenim zanimanjima.

Prijavljeni na natječaje ne moraju biti profesionalci u dotičnim zanimanjima.

I ove godine će Hoyki u odabiru ekipe za modni photosession pomoći netko od poznatih prijatelja Fotosofije. Dosadašnji počasni članovi FOTOmodel žirija bili su Rene Bitorajac, Tomislav Jelinčić, Vedran Mlikota i Natko Zrnčić Dim.

Natječaji su otvoreni do 30. svibnja 2012., a kako se prijaviti možete pročitati na www.fotosofia.info
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više