CIJENA? PRAVA SITNICA!

Zavirite u luksuzni dvorac Celine Dion

20.05.2012 u 09:58

Bionic
Reading

Privatni otok u Quebecu i velebnu vilu na njemu koje su kupili 2001. godine poznata pjevačica Celine Dion i njezin suprug René Angeli odlučili su ponuditi na prodaju na tržištu nekretnina, a za svoju luksuznu rezidenciju traže 29,5 milijuna dolara, odnosno oko 175 milijuna kuna

44-godišnja pjevačica Celine Dion i njezin suprug René Angeli prodaju svoj privatni otok u Quebecu, uključujući i dvorac sagrađen u francuskom stilu, a u cijenu od oko 175 milijuna kuna ulazi i kompletan namještaj te umjetnine. Pjevačičina luksuzna rezidencija spada u pet najskupljih nekretnina u Kanadi.

Osamljeni otok koji jamči potpunu privatnost od Montreala je udaljen samo 15 minuta, a luksuzno imanje koje se proteže na 20 hektara nudi unutarnji bazen, tri dnevna boravka, vinski podrum, teretanu i knjižnicu u potpunosti obloženu drvetom. Unutrašnjost dvorca je uređena vrlo starinski, podsjećajući na dvorce u Francuskoj.

Pjevačica i njezin suprug imanje su odlučili prodati zato što većinu vremena provode na Floridi gdje njihov sin pohađa školu, a samo održavanje rezidencije je poprilično skupo.