tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+17
Dubrovnik
+16

iskustvo po vlastitom izboru

Ogopogo poklon-kutija otvara novi svijet

Tvrtka Ogopogo hrvatskom je tržištu predstavila potpuno novi proizvod - originalnu i zabavnu tematsku Ogopogo poklon-kutiju s nizom uzbudljivih i inovativnih aktivnosti i doživljaja. Ideja je primatelju poklona ponuditi zanimljivo i jedinstveno iskustvo po vlastitom izboru

Datum objave:
16.5.2012 11:00

Zadnja izmjena:
16.5.2012 13:08

Vezane teme

Poklon-kutije Ogopogo će od 15. svibnja biti dostupne na internetskoj stranici www.ogopogo.hr i trenutno su u ponudi dvije tematske poklon-kutije - Aktivno dijete te Avantura i sport, a u pripremi su Gastro i Wellness poklon-kutija. Osnovna ideja proizvoda jest da iz raznolike ponude koju kutija Ogopogo pruža primatelj poklona sam izabere jednu od aktivnosti ili doživljaja koja mu je najzanimljivija, najuzbudljivija i koja mu najviše odgovara.

S ukupno više od 50 aktivnosti između kojih se pruža izbor poklon-kutije Ogopogo zauvijek mijenjaju i olakšavaju darivanje. Poklon-kutija Aktivno dijete može se na internetskoj stranici tvrtke kupiti po cijeni od 199,00 kn, dok je cijena poklon-kutije Avantura i sport 599,00 kn.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr