tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+17
Pula
+21
Rijeka
+21
Zadar
+22
Split
+22
Dubrovnik
+23

Novo iz Dr. Oetkera

Džemfix Super 3:1 za pomoć pri pripremi zimnice

Ne morate biti posebno vješti u kuhinji kako bi sami pripremili staklenku domaćeg džema ili marmelade u kojima ćete uživati i razveseliti svoje prijatelje malim slatkim doživljajem. Kako proljeće donosi mnoštvo raznih vrsta šarenog i ukusnog sezonskog voća, poput jagoda, marelica, trešanja, višanja te najrazličitijih bobica, uživajte u pripremi zimnice uz proizvode za pomoć pri ukuhavanju koje vam donosi Dr. Oetker

Datum objave:
16.5.2012 11:00

Zadnja izmjena:
16.5.2012 15:43

Vezane teme

Dr. Oetker predstavlja novi proizvod za pomoć pri ukuhavanju – Džemfix Super 3:1, idealan za pripremu izrazito voćnih marmelada, pekmeza, džemova i želea. Uz njega, potrebno je dodati čak tri puta manje šećera nego u tradicionalnom načinu pripreme (na 1250 g voća ide samo 350 g šećera) te su potrebne samo 3 minute kuhanja čime se štedi vrijeme i novac. Dr. Oetker Džemfix Super 3:1 može se koristiti sa svježim i smrznutim voćem, a novitet je kako se ukuhavati može i sa tekućim sladilima čime posebno odgovara dijabetičarima. Svojom jedinstvenom recepturom Džemfix Super 3:1 pomoći će i početnicima da brzo i jednostavno naprave slatku zimnicu i svježe voće pretvore u neodoljive marmelade, džemove i želee.

Za uspješnu i kvalitetnu pripremu slatke zimnice tu su još i ostali dobro poznati Dr. Oetker pomogaći pri ukuhavanju, poput limunske kiseline, konzervansa, Vinobrana i Želirnog šećera Extra 2:1 te omiljene linije Džemfix proizvoda – Classic 1:1, Extra 2:1 i Extra 2:1 za šljive.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr