Obitelj i dom SNJEGULJICA I SEDAM PATULJAKA

Vodimo vas u kazalište Trešnja

  • Autor: tportal.hr
  • 20.6.2012 14:15:26
  • 15.5.2012 10:17:18

Posljednje izvedbe predstave 'Snjeguljica i sedam patuljaka' za slobodnu prodaju u ovoj sezoni u kazalištu Trešnja održat će se 19. i 20. svibnja

Kazalište Trešnja za kraj sezone odlučilo vas je razveseliti s dvije izvedbe predstave 'Snjeguljica i sedam patuljaka', i to u subotu u 17 i nedjelju u 11 sati.

A razveselit će vas i povoljnijom cijenom ulaznice - 30 umjesto 40 kuna. Ulaznice će vas čekati na blagajni do pola sata prije izvedbe, a možete ih rezervirati na broj telefona 01/ 3638 556.

Predstava 'Snjeguljica i sedam patuljaka' nastala je prema bajci braće Grimm.

Jednom davno, u dalekoj i nepoznatoj zemlji živjeli su kralj i kraljica. Kada im se rodila kći, lica bijela poput snijega, kose crne kao ugalj, a usana crvenih kao kapljice krvi, nazvali su ju Snjeguljica. Nažalost, majka joj ubrzo umre, a na dvor stigne zla Kraljica. Jednog dana ogledalo kaže Kraljici da je Snjeguljičina ljepota zasjenila njenu, a ona naredi lovcu da mladu djevojku odvede duboko u sumu i tamo ju ubije! Dobri lovac joj se smiluje i pusti uz obećanje da se nikada više ne pojavi u dvorcu. Uplašena Snjeguljica lutajući šumom naleti na malu kuću, s malim stolom i malim tanjurima, malim krevetima... Napokon osjeti mrvicu sigurnosti pa odluči ostati samo da malo odmori. Što se dalje dogodilo i kako zvuči kraj ove priče, pogledajte u predstavi o dobroti, zloći i istinskoj ljepoti.

Kazalište Trešnja i tportal.hr za vas su pripremili dva puta po dvije ulaznice za izvedbu u nedjelju, 20. svibnja u 11 sati.

Dvije ulaznice za predstavu 20. svibnja osvojile su:

Zrinka Dalenjak
Đurđica Mehić
192764,192613,192570,192513
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više