IMPRESIVNO ZDANJE

Zavirite u najekskluzivniji stan u Velikoj Britaniji

15.05.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Ovaj nevjerojatno luksuzan stan predstavlja jedan od najeksluzivnijih domova u Velikoj Britaniji, stoga niti ne čudi što je njegovo pojavljivanje na tržištu nekretnina potaknulo veliko zanimanje, posebice onih dubljega džepa. Naime, cijena ovoga doma je 65 milijuna funti, odnosno 612 milijuna kuna

Nevjerojatan i izniman stan nalazi se na osmom katu zgrade u samome centru Londona, a premda će svojim izgledom i pogledom koji nudi na Hyde Park i Knightsbridge očarati mnoge, činjenica je da si ga priuštiti mogu samo oni jako dubokog džepa. Sretni kupac ovoga stana osim što će postati vlasnikom prekrasnog doma, kako piše Daily Mail, ujedno će se pridružiti i krugu milijardera koji žive u području Londona s najnižim poreznim razredom.

Raskošni stan nudi čak pet spavaćih soba i šest kupaonica te prekrasan panoramski pogled na Hyde Park i Knightsbridge, a opremljen je s najvišim specifikacijama. Proteže se na više od 800 četvornih metara, a tematski je podijeljen na dva krila koja spaja impresivan hodnik dugačak 65 metara. Tako spavaće sobe imaju pogled na grad, dok dnevni boravak i blagovaonica pružaju prekrasan pogled na park. Stan je uređen moderno, ali i klasično, te djeluje sofisticirano, s jakim naglaskom na luksuzu.