U 20 KORAKA

Kako shvatiti svoje potrebe i želje?

14.05.2012 u 12:24

Bionic
Reading

'20 koraka prema naprijed' početak je putovanja prema boljem, sigurnijem i sretnijem ja, prema shvaćanju svojih potreba i želja

Slavni argentinski pisac Jorge Bucay promovirat će u Zagrebu svoju novu knjigu koja nosi naziv '20 koraka prema naprijed'

Knjiga će biti promovirana u sklopu tribine 'Razotkrivanje' koja će biti održana u Kazalištu Kerempuh 26. svibnja u 12 sati.

'20 koraka prema naprijed' početak je putovanja prema boljem, sigurnijem i sretnijem ja, prema shvaćanju svojih potreba i želja. U 20 koraka prema naprijed Jorge Bucay postavlja smjerokaze, a svoj put svatko treba pronaći sam. Slavni pisac i u ovome djelu pokazuje da su velike mudrosti jednostavne, ali i da ih moramo prije svega otkriti u samima sebi. O činjenicama koje nas čine boljima, otvorenijima i sretnijima Bucay piše tako da čitatelj shvati da ih mora pronaći u sebi i za sebe.

Jorge Bucay je psihoterapeut i pisac, a diljem svijeta poznat je kao voditelj grupnih terapija. Njegove knjige se prodaju u milijunskoj tiraži, a prevedene su na 20-ak jezika. Objavio je dvanaest uspješnica, a među njima se posebno ističu 'Ispričat ću ti priču' i 'Voljeti se otvorenih očiju'. Njegova djela postižu zapažen uspjeh i u Hrvatskoj.

Ulaznice za Bucayevo predavanje mogu se kupiti na blagajni Kazališta Kerempuh, Ilica 31, po cijeni od 30 kuna, svaki dan osim ponedjeljka od 10 do 20 sati.