OSVAJA NA PRVI POGLED

Neodoljivo i klasično uređen stan od 44 kvadrata

14.05.2012 u 07:34

Bionic
Reading

Svijetao, romantičan i vrlo pozitivan, ovaj stančić od 44 kvadrata nalazi se u švedskom području koje nosi naziv Bakers Farm, a karakterizira ga neodoljivi klasični šarm dvadesetog stoljeća

Simpatično i neodoljivo uređen, ovaj stan ima svega 44 kvadrata, a mudrim raspored i odabirom namještaja djeluje čak i veće te odiše elegancijom i dobrim ukusom. Centralni dio stana je dnevni boravak čiji zidovi su mudro obojeni u bijelo kako bi izgledao prostranije i veće.

Pretežito bijeli namještaj i zidovi osvježeni su ljubičastim zavjesama, sivkastim tepihom te upadljivom crnom foteljom. Kuhinja je znatno manje od boravka i blagovaonice, no svejedno je opremljena svim potrebnim aparatima te stolom dovoljno prostranim za dvoje ljudi. Odmah do kuhinje kliznim vratima odvojena je slatko uređena spavaća soba u kojoj isto prevladava bjelina, no ovoga puta osvježena crvenim detaljima. Cijeli stan je poprilično minimalistički namješten kako se ne bi zauzimao prijeko potreban prostor, no isto tako, svaki komad namještaja je pomno izabran i s planirano smješten u određeni dio stana.