PROLJEĆE NA TPORTALU

Novi tjedan donosi nove poklone

07.05.2012 u 12:09

Bionic
Reading

U novom tjednu 'Proljeće na tportalu' vam poklanja Braun štapni mikser, poklon pakete Veeta, Chlorella preparate za mršavljenje te poklon pakete Olivala.

Proglas i Braun vam poklanjaju štapni mikser Braun Multiquick 7 Cordless

Štapni mikser Multiquick 7 Cordless prvi je bežični model miksera u Braunovoj ponudi. Otkrijte lakoću pripreme hrane uz taj novi elegantni uređaj. Njegova ergonomska drška i niz nastavaka za sjeckanje učinit će pripremu vaših omiljenih jela izuzetno jednostavnom. A to što je bežičan nije smanjilo njegovu učinkovitost pri radu. Kombinacija iznimno čvrstih noževa, jedinstvenog kupolastog oblika štapnog dijela za sjeckanje i napredne tehnologije motora donosi vam izvanredne rezultate. Štoviše, miksa i usitnjava fino i ujednačeno, čak i bolje od vodećih konkurentskih modela koji rade s kabelom.

Karakteristike i prednosti:
• Veća sjeckalica:
• Posuda za sjeckanje od 1000ml pravo je 3-u-1 rješenje. Bez obzira želite li nasjeckati tvrde sastojke, pripremiti mliječni voćni napitak ili zdrobiti led za koktele, dovoljno vam je samo jedno pomagalo (samo model 740cc)
• Vrč
• Metalni štapni nastavak sa zaštitom od prskanja
• Izuzetno čvrsti noževi za najfinije rezultate
• Jedinica za punjenje. Svi naši modeli dolaze s jedinicom za punjenje koja može poslužiti i kao spremnik za mikser. Model 740cc možete napuniti sa stilom u njegovoj samostojećoj jedinici za punjenje.
• Sigurnosni prekidač sprečava slučajno uključivanje
• Dugotrajna baterija i brzo punjenje
• Nastavci se mogu prati u perilici posuđa (osim poklopca posude za sjeckanje i motornog dijela)

Mikser je osvojila Petra Jakobčić

Dobitnica će o detaljima preuzimanja biti obavještena putem maila.

Bio&Bio je pripremio tri Chlorella preparata za prirodno mršavljenje i jačanje imuniteta.

Ova zelena jednostanična slatkovodna alga sadrži dobro izbalansiranu kombinaciju hranjivih tvari poput proteina, aminokiselina, klorofila, karotenoida, vitamina i minerala. Odlična je za detoksikaciju jer osim masnoća, iz organizma uklanja i teške metale kao što su živa i aluminij te dioksin i ostale tvari koje loše djeluju na organizam.
Naime, čak 20% Chlorelle čini tvrda celulozna stijenka koju probavni enzimi ne mogu razgraditi pa se ona veže za teške metale, toksine i ostale sintetske tvari i izbacuje iz ih organizma.
Poznato je da se pravi i dugotrajan učinak za gubljenje tjelesne mase postiže detoksikacijom organizma, posebice probavnog sustava. Nakon toga svi glavni organi mogu normalno funkcionirati, a tijelo ostvaruje svoju optimalnu tjelesnu masu. Stoga je Chlorella prava formula i za gubitak nagomilanih kilograma. Odlično djeluje i na peristaltiku crijeva te potiče čišćenje organizma, a istovremeno osigurava većinu hranjivih tvari nužnih za njegovo pravilno funkcioniranje te pomaže smanjiti apetit i žudnju za nezdravom hranom.
Chlorella je bogata i proteinima koji su izvor energije na duge staze. Rasporedimo li dnevnu dozu Chlorelle u nekoliko manjih doza tijekom dana, moguće je održati normalnu razinu šećera u krvi što smanjuje ili spriječava žudnju za 'zabranjenom' hranom, posebice slatkišima.
Rezultat redovite konzumacije Chlorelle je normalizacija apetita, brža probava, ravniji trbuh i gubitak viška kilograma.

Nagradu su osvojile:

Paula Nimac
Vesna Mikulinjak
Jelena Vukadin

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Veet vam poklanja dva poklona paketa koji sadrže depilacijsku kremu za osjetljivu kožu, spray-on depilacijsku kremu i depilacijske trake za normalnu kožu.

Recite zbogom neugodnim osipima i oštrim dlačicama. Sada možete izbjeći neugodne kvrge pomoću Veet Sensitive Skin Hair Removal Cream. Jednostavo nanesite svilenkastu hidratacijsku formulu na Vašu kožu, pričekajte pet minuta i uklonite kremu i dlake pomoću Perfect Touch spatule. Rezultat će biti svilenkasto glatke noge i do dva puta duže nego kod brijanja. Uostalom, osjetljive žene zaslužuju taj glatki, seksi osjećaj!

Nova Veet Spray On depilacijska krema je revolucionaran proizvod za njegu kože. Proizvod je namjenjen svim ženama koje žele depilaciju učiniti još jednostavnijom i lakšom - samo raspršite kremu na područja koja želite depilirati. Kremu pustite da djeluje (prema uputstvima) te ju odstranite pomoću lopatice. Rezultat je nevjerojatno mekana koža.

Pojednostavnite svoj postupak uljepšavanja i uživajte u novom, jednostavnom rješenju za seksi glatku kožu. Budući da je pomoću Veet depilacijskih traka s hladnim voskom. Vaša koža duže svilenkasto glatka, imat ćete više slobodnog vremena između depiliranja. Ne može biti jednostavnije. Potrebno je samo nekoliko sekundi da zagrijete trakicu s voskom među rukama, nanesete je i uklonite. Svaka je pažljivo napravljena da Vam ugodi i da se osjetite spremnom za bilo što. Sada uvijek možete imati svilenkasto glatku kožu i blistati. Depilirajte se i krenite!

Poklon pakete su osvojile:

Sabrina Bešlić
Josipa Ostrogonac

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Olival je pripremio dva poklon paketa koji sadrže čičkov šampon, bademovo ulje za kosu, kožu i nokte te olovku za oštećene nokte.

Čičkov šampon protiv opadanja kose i suhe prhuti
Istovremeno čisti kosu i obnavlja vlasište. Ljekovito djelovanje čička i pantenola značajno smanjuje opadanje kose, jača njezin korijen i ublažava pojavu suhe peruti. Čičkovo ulje od davnina je poznato po svojem ljekovitom djelovanju. Glavne djelatne tvari su inulin, eterično ulje i tanin, pa ima protuupalno i antimikrobno djelovanje, pogotovo u liječenju suhe seboreje kože i vlasišta. Pantenol obnavlja vlasište te hrani vlasi prodirući duboko u korijen kose. Šampon je pH neutralan te ne izaziva iritacije.

Bademovo ulje za zdravu kosu, kožu i nokte

Bademovo ulje (Oleum Amygdalae) je prirodno masno ulje dobiveno iz sjemenki badema. Brzo se upija, dodatno hrani i regenerira suhu ili oštećenu kožu, kosu i nokte. Ovo ulje bogato je proteinima i vitaminom E koji je prirodni antioksidans. On neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica.

Olovka za oštećene nokte
Olival olovka pomaže kod gljivičnih infekcija koje se manifestiraju kao zadebljanja, deformacije, promjene boje ili listanja nokta tzv. onihomikoze. Učestalost onihomikoza raste s godinama, primjerice, čak je 15 do 20 posto bolesnika populacija od četrdeset do šezdeset godina.
Olival olovka za oštećene nokte obnavlja strukturu i ubrzava rast noktiju, jednostavna je za primjenu i dokazano djelotvorna. Ublažava simptome i pomaže u lokalnoj terapiji gljivičnih oboljenja noktiju, a jednako je učinkovita na rukama i nogama. Ova hrvatska kozmetika s posebnom namjenom sadrži kombinacijutriju visokovrijednih eteričnih ulja: klinčića, australskog čajevca, lavande i salicilne kiseline, sinergijski djeluje i prodire u duboke slojeve nokta.
Postupak premazivanja oštećenog nokta potrebno je ponavljati najmanje dva puta dnevno tijekom četiri do šest tjedana, a rezultati su vidljivi za kratko vrijeme. Olovka ostavlja bezbojan i sjajan trag, intenzivnog je mirisa, a sadržaj jednog punjenja dovoljan je za 300 aplikacija. Zbog jednostavne primjene i dokazane učinkovitosti predstavlja jedinstvenu pomoć u liječenju onihomikoza.

Poklon paket su osvojile:

Zrinoslava Šarac
Lana Rođak

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.