tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+17
Pula
+20
Rijeka
-
Zadar
+20
Split
+23
Dubrovnik
+20

ZANIMLJIVA RJEŠENJA

Pogledajte kako slatko urediti stan od 20 kvadrata

Mali stan koji se nalazi u švedskoj prijestolnici Stockholmu pravi je primjer kako dobrim planiranjem, organizacijom te mudrim odabirom namještaja i mali stan može izgledati prostrano

Datum objave:
5.5.2012 8:00

Zadnja izmjena:
5.5.2012 9:37

U samo 21 četvornih metara ovaj mali stan ima kuhinju, kupaonicu te spavaću sobu i to sve u jednoj prostoriji. Velika soba prenamijenjena je u spavaću sobu, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju. Prilikom odabira namještaja vodilo se apsolutnom jednostavnošću i minimalizmom, a spavaći dio je mudro odvojen podizanjem kreveta na kat.

U cijeloj prostoriji prevladava boja drveta, a monotonija je razbijena veselom crvenom, šarenim pločicama te modernim lusterom.

Mala kuhinja, stol dovoljno velik za dvije osobe, jednostavan, ali upečatljiv dvosjed, tapete s cvjetnim uzorkom te veliki prozori koji cijelu prostoriju čine svijetlom i većom ono su po čemu je ovaj stan poseban. U ulaznom dijelu nalazi se malena garderoba, a malena kupaonica je odijeljena od sobe. Potpuno lišen nepotrebnih detalja, ukrasa i općenito stvari, ovaj stan je odličan primjer toga da i mali prostori mogu biti vrhunski funkcionalni.
191684,191440,189524,191259

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr