tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+15
Pula
+20
Rijeka
+20
Zadar
+21
Split
+21
Dubrovnik
+19

NE MOŽE MODERNIJE

Je li ovo najneobičniji hotel koji ste ikada vidjeli?

U hotelu Town House Street u Milanu turistima i posjetiteljima pružen je sasvim novi oblik gostoljubivosti. Dok će se neobično uređene sobe nekima svidjeti, a nekima baš i ne, sigurno je da nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Datum objave:
4.5.2012 8:00

Zadnja izmjena:
4.5.2012 9:16

Neobičan hotelu Town House Street u Milanu svojim uređenjem navodi goste i turiste da budu u stalnoj vezi s gradom koji su posjetili, pa se tako u neobično i vrlo živopisno uređenim sobama na zidovima nalaze slike i tapete Milana čineći ga nevjerojatno živim.

Crno-bijelim slikama grada suprotstavljene su jarke boje namještaja, poput zelene i narančaste koji uz dodatak pomno raspoređene rasvjete sobe čini doista dojmljivima. Kreator koji je osmislio ovaj jedinstveni koncept hotelskih soba, Alessandro Rosso, kaže da je hotelu Town House Street dom sa svim prednostima hotela.

Gosti u sobe mogu ući nakon pokazivanja koda koji su dobili rezerviranje sobe online, a hotel nudi veće i manje sobe, one od 35 četvornih metara te one od 50 četvornih metara. Svaka soba ima svoju zasebnu garderobu, kupaonicu i kuhinju, a sobe dolaze u četiri različite boje – zelenoj, narančastoj, žutoj i crvenoj.


189964,190879,190903,190240

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr