Obitelj i dom KREATIVNE RADIONICE

Maštineje u Tuškanac privukle klince i roditelje

  • Autor: tportal.hr
  • 28.4.2012 15:19:23
  • 28.4.2012 14:49:22

U zagrebačkom kinu Tuškanac je u subotu, 28. travnja, održan drugi u nizu programa kreativnih radionica i filmskih matineja namijenjen djeci od dvije do sedam godina

Maštineje su u zagrebački Tuškanac donijele bogat program, veliki broj kreativnih radionica te bajke Hansa Christiana Andersena.

Priliku da sa svojim najmlađima posjete kino Tuškanac i uvjere se što to Maštineje donose u svom programu, nije propustila ni Lana Klingor koju je oduševio bogat program i činjenica da sa svojom klincezom može provesti dva zanimljiva i zabavna sata.

U sljedeće dvije subote, od 11 do 13,30 sati, Tuškanac će i dalje ugostiti sve one koji žele uživati u zanimljivim programima, umjetničkim radionicama i filmskim matinejama pod naslovom 'Maštineje', a koji su namijenjeni djeci od dvije do sedam godina da daju mašti na volju.

Na programu će tako svake subote biti promocija DVD izdanja animiranih filmova prema bajkama Hansa Christiana Andersena, a paralelno s filmskim programom u predvorju kina trajat će likovne radionice za najmlađe. Klinci i klinceze uživat će u crtanju, slikanju, igranju plastelinom i kolažima, a malim umjetnicima će svake subote na raspolaganju biti i veliko slikarsko platno kako bi pokazali sve što znaju i umiju s kistom i bojama. Jednu od subota zabavit će vas i skupina malih plesačica pod imenom Bellykids iz plesnog studija Čarobni vrt.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više