tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+21
Rijeka
+21
Zadar
+21
Split
+22
Dubrovnik
+23

OptiTV FULL PAKET

Sport + zabava za ostatak obitelji

Uz novi TV paket Optima telekoma zabavljat će se cijela obitelj! Red sporta, red glazbe, red crtića, red dokumentaraca, red mode...

Datum objave:
25.4.2012 11:19

Zadnja izmjena:
25.4.2012 16:13

Vezane teme

OptiTV FULL paket fino je popunjen s 11 sportskih i 17 zabavnih TV programa za ostatak obitelji. Za zagrižene sportske fanove FULL paket sadrži Sportklub + i Sportklub Prime, Fight Channel, F1 HD, ESPN, MotorsTV, Fuel TV, Fish&Hunting, Outdoor Channel, Golf Klub i Eurosportnews. Ljubitelji glazbe doći će na svoje uz 6 novih glazbenih programa koji emitiraju sve od klasike do rocka (MTV Music 24, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, MCM Pop i Mezzo). FashionTV i Style su namjenjeni ljubiteljima mode i modernog načina života, a ukoliko postoji 'gamer' u obitelji, sigurno će mu se svidjeti Ginx.

Nick Jr. i Jim Jam će s užitkom gledati djeca predškolskog uzrasta. Dobra vijest za investitore-dioničare, jer tu je i Bloomberg TV. ClubTV je pak prvi kanal posvećen učenju engleskog jezika. Viasat Nature pruža širok spektar zabavnih i nagrađivanih dokumentaraca o prirodi i životinjama, dok Crime&Investigation gledateljima nudi priče o policijskim istragama i stvarnom životu zločinaca.

I ne zaboravimo dva nova programa za odrasle - Private Spice i Dorcel. Valja napomenuti i da se za FULL paket i sve novougovorene O2 i O3 pakete s uključenom televizijom, prva 3 mjeseca plaća samo pola mjesečne naknade.

Uz osnovni pretplatnički paket koji sadrži 80 kanala te FULL i HBO+Cinemax paket, na OptiTV-u sveukupno možete gledati čak 112 TV programa! Uz to, možete se koristiti brojnim dodatnim funkcionalstima koje vam pruža OptiTV poput snimalice, videoteke, dodatnog TV prijemnika, slušanja radio postaja...

Sve detalje možete provjeriti na www.optima.hr ili na besplatnom broju 0800 0088.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr