ULAZ BESPLATAN

Predavanje o izradi vlastitog eko vrta

24.04.2012 u 13:26

Bionic
Reading

Makronova organizira predavanje 'Kako napraviti svoj eko vrt' ovoga četvrtka, 26. travnja u prostorima u Ilici 72 s početkom u 19 sati

Jeste li i sami poželjeli napraviti svoj vrt u urbanom okruženju ili baš imate lijep komad zemlje kraj svoje vikendice, no ne znate odakle krenuti? Svratite u četvrtak, 26. travnja u 19 sati u Makronovu na predavanje Kako napraviti svoj eko vrt

Ovih se dana često spominju zagađene biljne kulture, a i sve se češće kod građana javlja sumnja u zdravstvenu ispravnost voća i povrća koje kupujemo na tržnicama i u trgovinama. Ksenija Piršljin, dipl. inž. agronomije i Ivana Lazić, apsolventica istog fakulteta, s višegodišnjim iskustvom u ekouzgoju podijelit će s vama mnogo praktičnih savjeta.

Kada krenemo u vlastiti uzgoj povrtnica ili drugog bilja, susrećemo se s brojnim pitanjima, a ako želimo da to bude pravi ekološki vrt, izazov je još malo veći. Predavanje nam donosi niz korisnih savjeta i trikova, popraćeno malom izložbom povrtnica iz ekouzgoja.

Osobe koje su napravile svoje vrtove u urbanom okruženju kažu da nema većeg užitka nego uzgojiti nešto vlastitim rukama. Probajte i vi.

Ulaz na predavanje je slobodan