tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+10
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+13
Dubrovnik
+16

PROZRAČNA I MODERNA

Ova je kuća kao stvorena za odmor

Bijela kuća Casa Del Pico, čistih i jednostavnih linija, nalazi se u Španjolskoj, a osim što je smještena u prirodi, ima savršen raspored i bazen

Datum objave:
25.4.2012 7:38

Zadnja izmjena:
25.4.2012 7:38

Dvokatnicu u Španjolskoj izradio je studio iz Madrida Abaton, a kuća ima nešto manje 300 četvornih metara.

Nalazi se na lijepom terenu okruženom prirodom i arhitekti su zato osmislili bijelu dvokatnicu s velikim prozorima da unutra dolazi dovoljno prirodnog svijetla.

Okrenuli su klasičan raspored prostorija pa se na gornjem katu nalazi veliki dnevni boravak iz kojeg se izlazi na prostranu terasu i bazen.

Na tom je katu još i dječji kutak, a na krovu se nalazi dodatna terasa s koje se vidi cijela okolica. Ostale prostorije nalaze se u prizemlju.

U unutrašnjosti nema klasičnih drvenih podova već je sve u kamenu i pločicama, a uz ugradbene ormare koji su rađeni po mjeri, dizajneri su dodali puno drvenog namještaja od stola i stolica u blagovaonici do zgodne umjetnine koja se nalazi uz kamin.

188100,187451,187312,186573

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr