PROLJEĆE NA TPORTALU

Krenulo je proljetno darivanje!

23.04.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Proljeće je u punom jeku, a tportal.hr se pridružuje proljetnom ugođaju svojom akcijom 'Proljeće na tportalu' u kojoj tijekom sljedećih mjesec dana možete osvojiti mnoštvo vrijednih nagrada - kozmetike, putovanja, knjige, tretmane... Za danas smo za vas pripremili tretman u Poliklinici Milojević, Veet poklon, knjigu 'Kako pobjediti depresiju' te Pitaya 3u1 gel za smanjenje celulita i masažne čarape protiv celulita.


Poliklinika Milojević vam poklanja jedan tretman s Triactive Plus uređajem.

Dolaskom ljeta sve više razmišljamo o njezi tijela, prvenstveno o uklanjanju celulita koji mnogima zadaje glavobolje! Poliklinika Milojević nudi idealno rješenje za oblikovanje tijela, neinvazivan tretman pomoću Triactive Plus uređaja koji jedini na svjetskom tržištu objedinjuje tri vrhunske i zasebne tehnologije - lasersku, ultrazvučnu te radio frekvenciju koje jedine na iznimno učinkovit način djeluju na područje tijela koje se tretira!

Učinkovitost tretmana pomoću Triactive Plus uređaja vidljiva je već nakon serije od minimalno pet tretmana koji se moraju izvoditi u kontinuitetu! Također, od 22 žene prosječne dobi od 45 godina koje su testirale ovaj tretman, njih 77 % ocijenilo je rezultate osobito dobrima, a 22 % odličnim. U samo nekoliko tretmana vidljiva je i obnova tonusa, elasticiteta i revitalizacije tkiva, smanjenje narančine kore te obujma tretiranih regija tijela.

Triactive Plus je jedini uređaj na svijetu koji koristi dermodinamičku metodu za usklađeno djelovanje svih triju tehnologija u istome tretmanu, a pomoću kojih se stimulira arterijska, venska i limfna mikro cirkulacija čime se potiče proces stvaranja novih krvnih žila te se na taj način dugoročno uklanjaju nakupine celulita i nestaju masne naslage! Naizgled se učvršćuje mlohava i opuštena koža lica i tijela, povećava elasticitet kože, potiče stvaranje kolagena sa zavidnim rezultatom smanjenja obujma regija tijela koje se tretira.

Nagradu je osvojila Tatiana Marcetić. Dobitnicu ćemo o detaljima preuzimanja nagrade kontaktirati putem maila.


Veet vam poklanja dva poklona paketa koji sadrže depilacijsku kremu za osjetljivu kožu, spray-on depilacijsku kremu i depilacijske trake za normalnu kožu.

Recite zbogom neugodnim osipima i oštrim dlačicama. Sada možete izbjeći neugodne kvrge pomoću Veet Sensitive Skin Hair Removal Cream. Jednostavo nanesite svilenkastu hidratacijsku formulu na Vašu kožu, pričekajte pet minuta i uklonite kremu i dlake pomoću Perfect Touch spatule. Rezultat će biti svilenkasto glatke noge i do dva puta duže nego kod brijanja. Uostalom, osjetljive žene zaslužuju taj glatki, seksi osjećaj!

Nova Veet Spray On depilacijska krema je revolucionaran proizvod za njegu kože. Proizvod je namjenjen svim ženama koje žele depilaciju učiniti još jednostavnijom i lakšom - samo raspršite kremu na područja koja želite depilirati. Kremu pustite da djeluje (prema uputstvima) te ju odstranite pomoću lopatice. Rezultat je nevjerojatno mekana koža.

Pojednostavnite svoj postupak uljepšavanja i uživajte u novom, jednostavnom rješenju za seksi glatku kožu. Budući da je pomoću Veet depilacijskih traka s hladnim voskom. Vaša koža duže svilenkasto glatka, imat ćete više slobodnog vremena između depiliranja. Ne može biti jednostavnije. Potrebno je samo nekoliko sekundi da zagrijete trakicu s voskom među rukama, nanesete je i uklonite. Svaka je pažljivo napravljena da Vam ugodi i da se osjetite spremnom za bilo što. Sada uvijek možete imati svilenkasto glatku kožu i blistati. Depilirajte se i krenite!

Nagrade su osvojile:

Jasenka Vernik
Tina Barbarić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Profil je pripremio tri primjerka knjige 'Pobijedite depresiju kognitivno-bihevioralnim tehnikama', autorice Dragice Barbarić

Kognitivno-bihevioralna terapija djelotvornija je od tableta i predstavlja najdjelotvorniju terapiju protiv depresije, a ovo je prvi put da o njoj možete čitati u priručniku na hrvatskom jeziku. Depresija je najrašireniji psihički poremećaj u svijetu i kod nas. Lijekovi protiv depresije među najčešće su propisivanim farmaceutskim pripravcima, pa bi barem dio korisnika lijekova trebao posegnuti za priručnikom.
Priručnik je namijenjen i psihoterapeutima koji primjenjuju kognitivno-bihevioralnu terapiju, a podržavaju ga dvije najuglednije psihologinje prof.dr.sc. Mirjana Krizmanić i mr.sc. Nada Anić te ga preporučuje 'Hrvatsko psihološko društvo'.
Dragica Barbarić, autorica knjige 'Pobijedite depresiju kognitivno-bihevioralnim tehnikama' je psihologinja koja se bavi kliničkom praksom. Stekla je europski certifikat za kognitivno-bihevioralnog terapeuta koji je izdalo Europsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije (EABCT). Mentorica tijekom edukacije joj je bila mr.sc. Nada Anić, psihologinja koja je začetnica kognitivno-bihevioralne terapije kod nas i kultno ime za tu vrstu terapije u ovom dijelu Europe.

Knjigu su osvojile:

Sanja Sabolić
Jasna Begonja
Martina Višnjić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.


Afrodita vam poklanja Pitaya 3u1 gel za smanjenje celulita i masažne čarape protiv celulita.

ANTI-CELLULITE kremni gel za smanjenje celulita & opsega tijela PITAYA active 3 u 1 s aktivnim učinkom smanjuje opseg trbuha, bedara i bokova, učinkovito smanjuje pojavu celulita, ograničava razvoj novih masnih stanica te pomaže kod aktivnog preoblikovanja stasa. Kremasti gel djeluje sa snagom prirodnih sastojaka pitaje, svetog lotosa, graška i vitamina E. Gel odlikuje iznimno snažan učinak njegovanosti – koža je nakon nanosa napeta i svilenkasto mekana na dodir.

ANTI-CELLULITE aroma masažne čarape protiv celulita parfimirane su prirodnim uljima grejpa i geranije. Pospješuju cirkulaciju kože i aktiviraju protok limfe, povećaju prodiranje i učinkovitost sastojaka iz anti-celulitnih gelova i krema te oblikuju tijelo od prsiju prema dolje. Nosite ih cijelu godinu.
Na raspolaganju su u crnoj boji i u tri veličine! (36-40, 42-46, 48-52). Sa stalnom uporabom smanjite opseg tijela i do tri cm! Masažne čarape umanjuju osjećaj teških i umornih nogu.

Nagradu je osvojila Sanja Kruljac

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.