VESELO I ŠARENO

A hit boje za dom ovog proljeća su…

16.04.2012 u 08:56

Bionic
Reading

Bez obzira na pokoju kišnu kap, proljeće je stiglo, a ako svoj dom ukrasite sitnicama u prepoznatljivoj zelenoj te roza ili plavoj boji, nećete pogriješiti

Trgovine su prepune prelijepih sitnica za dom, a ovog proljeća in boje su tradicionalno zelena te roza i plava

Tako u Kiki možete pronaći zaljevače u roza ili plavoj boji za četrdesetak kuna, a limene teglice koje se vješaju i u zelenoj boji po trideset kuna. Tražite li još koju sitnicu za vrt, terasu ili balkon, možete odabrati zgodnu malu viseću vazu u zelenoj boji po cijeni 40 kuna.

Zgodne vaze imaju i Jysk, Home Sweet Home te Mobelix. U Jysku ćete tako staklenu zelenu ili ljubičastu vazu pronaći po cijeni od 35 kuna, a male zaljevače u top tri boje za 30 kuna. Mobelix pak nudi simpatične mini vazice u više boja za samo 15 kuna. Lesnina u mnogobrojnim šarenim i veselim sitnicama ima, primjerice, zelene porculanske ptičice te roza zečeve koji koštaju po 74 ili 125 kuna, ovisno o veličini.

Kao i kod namještaja, i među ostalim sitnicama za dom provukla se ljubičasta boja. Ako ste

slučajno u potrazi za velikom staklenom vazom koja inače stoji na podu, Kika vam nudi zelenu ili ljubičastu varijantu za 329 kn. Za zeleni uzorak ovog se proljeća odlučila i Emmezeta pa tako košaru za kruh na cvjetiće ili rukavicu za vruće lonce možete dobiti za 15 kuna. Dekoraciju stola lako ćete upotpuniti lučicama s mirisom jabuke, a set košta 29.90 kuna.

Poznati dućan s raznovrsnim sitnicama za dom, Living, ponudit će vam jastuke s motivom lišća za 49 ili 59 kuna, a uz njih možete upariti kamene podmetače za čaše po cijeni od 35 kuna za dva komada.

Uz uobičajene proljetne poslove i čišćenje možda će vam zatrebati i trendi zelena lopatica i metlica koja u Home Sweet Home dućanu košta 209 kuna ili roza gumene rukavice po 72 kune.