POZIV NA PROSLAVU

20. rođendan SOS Dječjeg sela Hrvatska

12.04.2012 u 14:57

Bionic
Reading

Kampanja 'Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama!' kao poziv na zajedničku proslavu 20. rođendana SOS Dječjeg sela Hrvatska predstavljena je danas

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Novinarskom domu u Zagrebu predstavnici SOS Dječjeg sela predstavili su kampanju 'Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama!' povodom 20 godina djelovanja SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Cilj kampanje je naglasiti važnost potpore putem novčanih priloga, edukacije, ulaganja i budućnost djece SOS Dječjeg sela Hrvatska koje se financira dobrovoljnim prilozima te potaknuti građane na donacije i zvanje humanitarnog telefona pozivom na 060 9003 (cijena poziva 5 kn + PDV).

SOS Dječje selo Hrvatska punih 20 godina zbrinjava djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi u SOS dječjim selima u Hrvatskoj pružajući im ljubav, sigurnost i sretno djetinjstvo u obiteljskom okruženju.

Udrugu i kampanju su predstavile Mariza Katavić, predsjednica SOS Dječjeg sela Hrvatska i Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska. Naglasile su kako njihov trud ne bi imao rezultata bez financijske podrške građana i tvrtki koji su ih u svom društveno-odgovornom poslovanju prepoznali kao pravi odabir za partnerstvo.

Cjelovita kampanja koja uključuje TV i radio spot, print i OOH oglase te komunikaciju na digitalnim medijima kreativni je uradak agencije Unex Grupa, a protezat će se tijekom cijele godine, no središnji događaj bit će ipak u svibnju kada se obilježava i Tjedan obitelji. U nedjelju, 6. svibnja 2012. godine u SOS Dječjem selu Lekenik, od 10 do 17 sati biti će bogat program od kreativnih radionica do zabavnog sadržaja u čast svim SOS mamama, SOS djeci i SOS obiteljima. Na taj način zaposlenici, SOS mame i djeca SOS DSH-a će izraziti zahvalnost za nesebičnu potporu bez koje udruga ne bi živjela.

'Neizmjerno nam je zadovoljstvo pozdraviti brojne partnere na našem projektu proslave 20. godišnjice rada u Hrvatskoj. SOS Dječje selo Hrvatska i svi njegovi programi predstavljaju obiteljski koncept brige, ustrajnosti, nježnosti, odgovornosti i stručnog znanja s kojim čine oslonac u svakodnevnom životu djeteta. U cijelom ovom procesu neizostavnu ulogu imaju svi naši partneri koji su prepoznali najsigurniji ulog za bolju budućnost te im od srca zahvaljujemo', izjavila je Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Osluhnite glas djeteta u sebi i uvidite da 'Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama!' te pozivom na broj telefona 060 9003 (cijena poziva 5 kn + PDV) dajte svoj doprinos. Više informacija o SOS Dječjem selu Hrvatska pronađite na web stranici www.sos-dsh.hr.