Obitelj i dom POPUSTI I DO 90 POSTO

Spojite zabavu s online kupnjom

  • Autor: tportal.hr
  • 12.4.2012 11:46:45
  • 12.4.2012 10:00:00

Portal zoombull.com je jedinstven i inovativan online dućan koji nudi novo iskustvo i vrhunski doživljaj prepun adrenalina prilikom online kupnje, uz mogućnost ostvarivanja popusta čak i do 90 posto!

Pristup svakodnevnoj ponudi proizvoda i usluga širokog spektra putem registracije na zoombull.com je brz i besplatan, a prilikom registracije korisnik dobiva pet besplatnih 'Klikova', odnosno sredstvo s kojim sudjeluje u ponudama. Svaka ponuda se prikazuje u obliku tablice ispunjene poljima koja mogu predstavljati razne popuste. Klikom na određeno polje unutar Tablice korisnik pokušava otkriti turbo popust koji može iznositi i preko 90 posto od tržišne cijene te predstavlja početnu cijenu ponude, s tim da cijena svakim novim klikom na bilo koje polje dodatno pada za određeni iznos.

'Na svako polje moguće je kliknuti samo jednom, tako da u realnom vremenu možete vidjeti slobodna polja, a korisnici su svakim klikom sve bliže najvećem popustu. Tijekom klikanja možete naići na različite popuste i osvojiti druge nagrade ili besplatne Klikove, ovisno o tipu Ponude,  izjavio je Branimir Bouček, tvorac ovog zanimljivog projekta, te dodao: 'Bitno je naglasiti kako uloženi klikovi na pPonudi nisu izgubljeni, jer omogućavamo da do određenog iznosa iskoristite uložene Klikove koji se priznaju pri kupnji proizvoda po tržišnoj cijeni ili da uložene klikove zamijenite u 'Klik zoom shopu' za cool stvari.'

Osim sigurne kupnje, brze dostave i vrhunskog odnosa prema korisnicima putem podrške na Facebooku i Twitteru, zoombull.com jamči vjerodostojnost Ponuda koje su ovjerene kod javnog bilježnika, a sustav ne podržava bilo kakve botove ili auto licitatore.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više