tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+16
Pula
+22
Rijeka
+19
Zadar
+20
Split
+20
Dubrovnik
+21

JEDNOSTAVNO I MODERNO

Pogledajte obiteljsku kuću savršenih proporcija

Kad se obitelj proširi i dođu djeca, često se čini da nikada nema dovoljno mjesta u kući za sve stvari. Ukućani posebno dizajnirane obiteljske kuće u Belgiji vjerojatno nemaju tih problema jer sve ima svoje mjesto

Datum objave:
13.4.2012 8:00

Zadnja izmjena:
13.4.2012 9:59

Obiteljsku kuću pravilnog oblika u belgijskom mjestu Kortrijk dizajnirao je studio Devolder, a ima dvije razine.

Osmišljena je kao jednostavan geometrijski oblik, a gornji kat prekriven je drvenim panelima. Zbog posebnog oblika ulazna vrata kao da su namjerno sakrivena i ne narušavaju vanjski oblik kuće.

Zadnji dio kuće povezan je s vrtom velikom staklenim stijenama, pa je donji dio kuće prepun prirodnog svjetla. Unutrašnjost je povezana s dva stepeništa. Jedne stepenice vode iz prostranog dnevnog boravka u spavaće sobe, a drugo stepenište povezano je s radnom sobom.

Kuća je namještena moderno, a svaka prostorija je detaljno isplanirana. Tako u dnevnom boravku ima dovoljno mjesta za umjetničke instalacije, kuhinja je svijetla i prostrana zahvaljujući dominantnoj bijeloj boji, a spavaća soba ima ugradbene ormare u kojima ima i više nego dovoljno mjesta.

187111,186404,186030,184584

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr