PONUDA I CIJENE

Kojim sitnicama možete stvoriti pravu oazu u vrtu

10.04.2012 u 07:28

Bionic
Reading

Vjerojatno ste već popili kavu ili čaj na svom balkonu ili u vrtu jer proljeće je stiglo, a dani su sunčaniji i topliji. Ako vam nedostaju male sitnice kako biste stvorili pravu oazu za uživanje i opuštanje, pogledajte gdje možete pronaći zgodne sitnice za uređenje vrta

Planirate li dodati još koji cvijet na svoj balkon, terasu ili u vrt, u trgovinama ima prelijepih teglica za cvijeće - od jednobojnih porculanskih do limenih koje imaju starinski štih. Tako u trgovini Home Sweet Home možete kupiti oslikane limene teglice za 59 ili 79 kuna, a u kompletu imaju i zaljevače. Manja je 155, a velika 419 kuna.

Zaljevača vam je svakako potrebna da bi cvijeće uspijevalo, a osim što je korisna, može biti zgodan dodatak vrtu ili balkonu. U Kiki ima limenih zaljevača u roza i plavoj boji po cijeni od 39,90 kuna. Tamo ćete, primjerice, pronaći i zgodne stalke za cvijeće i razne dekore te kućice za ptice.

Kućice za ptice u crvenoj ili plavoj boji nudi i novootvoreni Mobelix u Lesnini za nešto manje od 60 kuna, a ako tražite plastične teglice, tamo ćete pronaći valovite za tri cvijeta u roza, žutoj i ljubičastoj boji po cijeni od samo 15 kuna.

Manje limene teglice za cvijeće s ručkicama u roza i plavoj boji ima i Jysk po cijeni od 29.95 kuna. One veće, također oslikane i s ručkicama sa strane koštaju 34,90 kuna. Ako vam treba mini zaljevača, u Jysku ćete je pronaći za 29,90 kuna.

Jastuke za stolice po cijeni od 69 kuna možete kupiti u Livingu, a nešto veseliji, cvjetni uzorak ima Kika. Jedan jastuk košta 94 kune.

Zgodne detalje za vrt, terasu ili balkon naći ćete u svom spomenutim trgovinama. Lesnina, primjerice, ima zelene porculanske ptice koje pašu u svaki kutak. Living pak nudi vesele ptičice i patuljke koji će sigurno uljepšati vašu malu oazu.