Obitelj i dom NIJE ŠOPING

Što ženama poboljšava raspoloženje?

Većina žena bira toplo vrijeme za podizanje raspoloženja i daleko od svih trgovina i stereotipne šoping ture, otkriva novo istraživanje

Što ženama može poboljšati raspoloženje i uljepšati im dan - odlazak u kupnju u trgovački centar ili prekrasan sunčani dan? Mnogi bi na prvu rekli da je točan odgovor pustošenje trgovina i peglanje kreditnih kartica u trgovačkom centru, ali itekako bi se prevarili.

Najnovije istraživanje u kojem je sudjelovalo tisuću žena u dobi između 25 i 45 godina, pokazuje da većina žena bira toplo vrijeme za podizanje raspoloženja, daleko od svih trgovina i stereotipne šoping ture, prenosi portal express.co.uk.

U najnovijem istraživanju koje je provela tvrtka za proizvodnju sokova, 64 posto ispitanih žena reklo je da je sunčan dan odgovoran za dobar osjećaj, a 47 posto umjesto sunca odabralo je - frizerski salon.

Uljepšati dan i ženama podići raspoloženje može i najjednostavniji kompliment poput 'Danas izgledaš lijepo', a takva rečenica podiže raspoloženje 41 posto žena, a 35 posto bira ugodnu telefonsku poruku.

Zanimljiv je podatak da je za trenutačno podizanje i poboljšanje raspoloženja samo 11 posto žena odabralo grickanje čokolade. A još je više iznenadio podatak da samo 15 posto žena bira seks kao način podizanja raspoloženja.

184718,183610,181707 ,184677
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više